IBM Sverige

Tack för en fin dag – IBM Partner Ecosystem Day

Share this post:

Det har gått knappt ett år sen vi sågs på Färgfabriken i strålande sol för IBM  BP Summit 2018.

I en tid med snabba förändringar, nya aktörer, nya ekosystem och nya typer partnerskap tyckte vi att det passade att byta namn på årets event till IBM Partner Ecosystem Day. För att kunna sticka ut i konkurensen krävs innovation, accelaration, rätt partnerskap men också ofta att vara en del av ett ekosystem.

Vi håller varje år IBM Partner Ecosystem Day för att mötas, inspireras och dela erfarenheter och i år höll vi evenmanget #IBMEcosystem på Venue81 på Drottninggatan i Stockholms City. Fr o m nu kommer vi även utöka med månatliga IBM Partner Meetups på vårt Client Centre i Kista och tanken är att dessa ska vara mer fokuserade med möjlighet att gå mer på djupet inom specifika områden. Innan sommaren kommer har vi planerat 9/5 och 13/6. Efter sommaren fortsätter vi.

I år hade vi förmånen att ha John Teltsch, chef för IBMs globala partnerorganisation, som huvudtalare och bl a betonade han hur värdefulla och viktiga våra partners är för vår framtida tillväxt och hur vi tillsammans når oöverträffad expertis inom många områden, vikten utav kompetens är central, och att nu alla får tillgång till relevant utbildning. John pratade också möjligheterna vi ser tillsammans med Red Hat, kring den snabbt växande marknaden kring Hybrid Cloud.

 

I samband med Partner Ecosystem Day, blev John Teltsch intervjuad utav Computer Sweden –

Det var en givande dag med informativa och inspirerande talare och många partners på plats.

Vi tar gärna emot tankar och idéer om detta så kom gärna med förslag på områden ni vill att vi ska ta upp.

 

 

John Teltsch

Evenemanget genomfördes tillsammans med våra distributörer Arrow, Pedab och Tech Data samt IBM Global Finance (IGF) och IBM Technology Support Services (TSS)

Jackie Kottbauer

 

Patrick Couch & Johan Edlund

 

Johan Rittner

Vinnarfilmer från dagen:

Presentationer från dagen finns tillgängliga, hör av er till christoffer.soderqvist@se.ibm.com för mer information.

 

Vi önskar er en glad påsk och vi ses snart igen!

Johan Edlund
Partner Ecosystem Leader, Sweden
Johan.Edlund@ibm.com

More IBM Sverige stories

Att få något gjort

Vad innebär det att få något gjort? Det finns väldigt många tänkbara svar på detta, oavsett om det är en privatperson, en förening, ett företag eller en offentlig organsation som ställer sig frågan. Svaret påverkas såklart också av om vederbörande har en stor och näraliggande utmaning att ta tag i eller inte. En bra början […]

Läs mer

Barnens metod vinner

Kopplingen mellan ditt ego, marshmallows, förändring och innovation För några veckor sedan var jag på en utbildning om bransch- och affärstrender. Vi studerade, diskuterade och analyserade stora sociala, politiska och teknikdrivna trender de senaste 10 till 20 åren och som påverkat många företags existens. Vi pratade om vinnarna och förlorarna i relation till trenderna. De […]

Läs mer