Om bloggen

Tankar från IBM Sverige

THINK-bloggen vill väcka tankar och diskutera lösningar som kan göra organisationer, branscher, sektorer, Sverige och i förlängningen den här världen lite bättre. Lite smartare. Vi bloggar en del om teknik, men inte om tekniken i sig. Det handlar alltid om vad tekniken kan åstadkomma. Välkommen att bidra med din kunskap och dina åsikter om ämnena vi bloggar om.

Vi vill att alla ska känna sig bekväma att kommentera på det som skrivs i bloggen och vi uppmuntrar till diskussion och debatt. Det kan ibland innebära motsatta åsikter, vilket vi välkomnar. Dock förbehåller vi oss rätten att radera kommentarer som innehåller kränkande språk, personangrepp, anonyma kommentarer, uttalanden och länkar som helt frångår ämnena som diskuteras samt kommentarer i annans namn.

 

THINK-bloggen är stolt mottagare av utmärkelsen Sveriges bästa branschblogg
Vi är stolta och glada över att ha fått utmärkelsen Sveriges bästa branschblogg 2020 i kategorin IT av Navigator, med motiveringen:

”Det intressanta och varierade innehållet kombinerat med en tonalitet som sitter mitt i prick gör att THINK Bloggen av IBM för andra gången vinner priset som årets branschblogg i kategorin IT. På IBM:s blogg kan du ta del av det senaste inom områden som molntjänster, innovation och AI. Syftet är att väcka tankar och lyfta fram intressanta lösningar. Bloggens design är snygg och det är enkelt att navigera runt.”

Tidigare utmärkelser:

 

Kontaktinformation
Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att kontakta vår redaktör för svenska THINK-Bloggen:
 
Redaktör Anna Sternbrink Olsson, IBMAnna Sternbrink Olsson
Employee Communications Leader, IBM

Du når mig på telefon: 070-793 49 18
Maila mig på: anna.sternbrink.olsson@se.ibm.com
Kontaka mig via: LinkedIn
Följ mig på Twitter: @AnnaSternbrinkO