Sikkerhet

IBM hjelper deg å bekjempe cyberangrep –gratis!

Share this post:

Nye trusler mot bedrifters IT-sikkerhet dukker opp stadig vekk, og datakriminelle har beveget seg langt forbi det å lage virus på gutterommet. Datamaskiner utsettes for angrep hele tiden, fra hele verden, og for ofte oppdager vi et angrep for sent. På årets BusinessConnect vil du få innblikk i den raske utviklingen mot hybride skyløsninger som vil løse disse utfordringene. Dette er samtidig en utvikling som skaper store muligheter for fremtiden!

Hackere har blitt proffere og bedrifter utsettes for både automatiserte angrep, der de datakriminelle ikke har et bestemt mål, og målrettede angrep mot spesifikke bedrifter. APT (Advanced Persistent Threat) er en type angrep som går over lang tid, der hensikten er å ikke bli oppdaget. Det betyr at de datakriminelle bryter seg inn på en bedrifts infrastruktur, og samtidig skjuler sin tilstedeværelse på systemet. Tiden i skjul benyttes til å feste grepet i datasystemet, og å skaffe seg mer tilgang for å så samle og stjele mer data. En forsikring som dekker datakriminalitet er i ferd med å bli like viktig som brannforsikring. IF tilbyr en slik forsikring i hele Norgen, og IBM i alle nordiske land har et sammarbeid med IF på dette området. Tar du også sikkerhet på alvor? Da bør du komme på årets BusinessConnect!

Vi ønsker å oppdatere deg på tilstanden til IT-sikkerheten i Norge slik den er i dag! En rask utvikling mot hybride skyløsninger krever fokus på datasikkerhet og åpner opp for store muligheter for fremtiden! På årets BusinessConnect forteller vi deg om den nyeste teknologien som beskytter din virksomhet mot angrep og tyveri av dine data.

Håper vi sees!

/Tommy

Security_Infographic_NO

Nyttig link:

X-Force Exchange  bygger videre på IBMs satsing innen sikkerhet, og integrerer selskapets omfattende portefølje av sikkerhetsinformasjon og teknologier som QRadar. QRadar har deltakelse fra tusenvis av globale klienter. Der deles kunnskap fra et verdensomspennende nettverk av sikkerhetsanalytikere og eksperter fra IBM Managed Security Services. Med denne plattformen kan organisasjoner for første gang kommunisere med hverandre og direkte med IBMs sikkerhetsanalytikere og forskere for å validere funn og eksponere disse for å bekjempe datakriminalitet.

 

More Sikkerhet stories

Skyreise-eksperter mot takeoff

Etter flere år uten store investeringer i Norge får Nordcloud endelig rammer til å satse offensivt. Endringen kommer som en konsekvens av IBMs kjøp av selskapet.

Continue reading

Yara og IBM inviterer til globalt samarbeid

Pressemelding: Yara og IBM inviterer til globalt samarbeid for mer bærekraftig matproduksjon: lanserer åpen digital landbruksplattform  Davos, Sveits, 23. januar 2020 – Yara International (OSE: YAR), et ledende globalt selskap innen plantenæring og digitale løsninger for landbruket, og IBM (NYSE: IBM), inviterer landbruksforeninger, bransjeaktører, akademia og frivillige organisasjoner fra mat- og landbruksnæringen til å bidra […]

Continue reading

Data – vår nye naturressurs

Norge er rikt på naturressurser. Fremfor alt olje, men også fossefall, fisk og mineraler har gjort landet til et av verdens aller rikeste velferdsstater. Etter hvert som petroleumsinntektene avtar trenger vi sårt nye ressurser som grunnlag for nye inntektsstrømmer. Data kan være ett av svarene. Den digitale revolusjonen vi står midt oppe i har gjort […]

Continue reading