Vi er inne i en ny tid med uante muligheter, der det ikke lenger er teknologien som setter grensene – men fantasien. Den gode idéen avgjørende for å lykkes, derfor ønsker vi å dele gode ideer med deg her.

Denne bloggen skal være et møtested for de med foroverlente meninger, spenstige ideer og tankespinn som kan bidra til innovasjon og endring. Vi mener lek og innovasjon er essensielt for å fornye seg. Vi håper at du lar deg inspirere av temaene som tas opp, og vil dele dine erfaringer og synspunkter med oss. Denne bloggen skal ikke gi noe fasitsvar, men være en plattform for diskusjon.

Les mer om IBM og hva vi gjør på IBM Norges nettsider

Om forfatterne
Her kan du lese IBMs fageksperter i Norge og Norden som bidrar med ulike perspektiv på temaer som digitalisering, kognitiv teknologi, IBM Watson, infrastruktur og mulighetene som ligger i skyen.

Retningslinjer for kommentarer på bloggen
Alle skal kunne være komfortable med å kommentere på det som skrives i bloggen – vi ønsker en debatt og at ulike synspunkter kommer til uttrykk. Bloggen skal holde gode etiske retningslinjer. Derfor forbeholder vi oss retten til å slette kommentarer som inneholder:

•    Krenkende språk. Du får selvsagt argumentere for din sak, men gjør det med respekt for andre

•    Personlige angrep. Innlegg med nedsettende eller krenkende kommentarer aksepteres ikke

•    Anonyme kommentarer. Vi vil at bloggen skal være en seriøs plattform for diskusjon, og tillater ikke anonyme kommentarer

•    Kommentarer som ikke gjelder emnene som diskuteres. Alle kommentarer bør være relevante i forhold til det innlegget som diskuteres. Dersom en kommentar avviker mye fra emnet, kan den fjernes

•   Linker som ikke gjelder temaet. Vi aksepterer ikke linker til nettsider som ikke er knyttet til temaet. Lenker som inneholder propaganda eller reklame fjerner vi også.

•   Kommentarer i andres navn.  Det kan være vanskelig for oss å vite om innlegg skrives i en annens navn. Får vi melding om at andres navn utnyttes, vil vi slette kommentaren.