Skyplattform og tjenester

Størrelse og kvalitet går hånd-i-hånd

Share this post:

Vi i IBM har lenge snakket om at fremtiden ligger i skyløsninger. Selv har vi plassert store deler av vårt eget IT-miljø i skyen. Skulle det fortsatt være noen tvil om nettskyens fremtid, så kan vi fremheve en veldig viktig milepæl som et tydelig bevis på at fremtiden ligger i skyløsninger. Det jeg sikter til er det nylig annonserte partnerskapet mellom SAP og IBM. Innen dette området har IBM en unik spesialkompetanse.

«I firmly believe that IBM`s size can be used to its advantage», sa Louis V. Gerstner, Jr.s, IBM CEO. For, noen ganger kan størrelsen ha noe å si. I tilfellet med SAP har vi fått et viktig bevis på både kvaliteten og den globale dekningen til IBMs nettsky.

cloudsurfAvtalen mellom IBM og SAP er en av de største avtalene i sky-bransjen. I korte trekk innebærer den at SAP har valgt IBM som en  ledende strategisk leverandør av infrastrukturtjenester innen skyløsninger for bedriftens forretningskritiske applikasjoner. SAP kommer med dette til å tilby sin HANA Enterprise Cloud via IBMs skalerbare, åpne og sikre skyplattform. Dette innebærer at SAP HANA Enterprise Cloud vil bli tilgjengelig på flere markeder, hvor kunder over hele verden kan benytte SAP på en enklere, raskere og sikrere måte.

Denne avtalen beviser ikke bare kvaliteten i IBMs nettsky, men også at en global dekning er essensielt når det gjelder skytjenester.

Dette vil ikke bare være til IBMs fordel, men også til fordel for SAP og kunder verden over.

For mer informasjon om IBMs nettsky tilbud se her.

Nordic Lead Architect Resiliency Services

More Skyplattform og tjenester stories

Er din bedrift rustet for konsekvensene av klimaendringer?

De siste ti årene har vi sett store klimaendringer. Temperaturøkning og ekstremvær byr på store økonomiske utfordringer. Forsikringsbransjen forteller om kraftig økning i naturskadehendelser. Millionbeløp blir utbetalt årlig, og beløpene blir bare større for hvert år. Det er derfor viktigere enn noensinne at vi innovative og jobber med fremtidsrettede løsninger som kan redusere klimaskader.

Continue reading

Vi forplikter oss til nullutslipp innen 2030

Engasjement for bærekraft og miljø er ikke noe nytt for IBM. I over 30 år har vi vært åpne om hvordan vi håndterer avfall og bruker energi. Vi har lenge hatt konkrete mål for å redusere energibruk, øke andel fornybar energi og redusere utslipp av klimagasser. Vi forstår alvoret knyttet til global oppvarming og har […]

Continue reading

 IBM lanserer FlashSystem 5200 – enda mindre, enda kraftigere 

Stadig flere organisasjoner gjennomgår betraktelige digitale transformasjoner og flytter deler av sin forretningsprosesser over i skyen for å kunne sikre sin relevans og fremtidens kunde- og brukeropplevelse. Den akselererte digitaliseringen som har fulgt utbruddet av Covid-19 har kun forsterket denne tendensen. Eksempelvis vil -ifølge IDC– mengden av data som skapes global vokse til 143 zettabytes […]

Continue reading