Digitalisering

 IBM lanserer FlashSystem 5200 – enda mindre, enda kraftigere 

Share this post:

Stadig flere organisasjoner gjennomgår betraktelige digitale transformasjoner og flytter deler av sin forretningsprosesser over i skyen for å kunne sikre sin relevans og fremtidens kunde- og brukeropplevelse. Den akselererte digitaliseringen som har fulgt utbruddet av Covid-19 har kun forsterket denne tendensen. Eksempelvis vil -ifølge IDC– mengden av data som skapes global vokse til 143 zettabytes innen 2024.

Dette skaper nye behov for teknologiske løsninger, deriblant behovet for rask, enkel og plassbesparende lagring, som understøtter den hybride skyhverdagen stadig flere selskaper nå beveger seg mot.  Derfor  lanserer IBM nå FlashSystem 5200, en helt ny lagringsløsning som sikrer at alle selskaper- store som små- nå kan benytte seg av markedsledende lagringsløsninger.

FlashSystem5200 er designet for å gi virksomheter større datatilgjengelighet, datakraft og støtte til kunstig intelligenteapplikasjoner på tvers av lokale, offentlige og private skymiljøer. FS5200 understøtter RedHat Openshift, Container Storage Interface (CSI) for Kubernetes, Ansible automation og  Kubernetes, i tillegg til VMWare.

 

Om FlashSystems5200:

  • FlashSystem 5200 benytter seg av IBMs egenutviklede NVMe-disker, som sikrer økt ytelse og optimaliserte prosesser.
  • Enheten er halvparten så stor som tidligere, uten at det går påbekostning av ytelsen. FlashSystem5200 er faktisk dobbelt så kraftig til tross for den halverte størrelsen, og komprimering og kryptering av store mengde dataen vil ikke påvirke ytelsen.
  • Implementering av FS5200 og bruken av NVMe-disker kan redusere antall servere og lagring en forbruker trenger. Lagringen tar store deler av jobben som serveren ville ha gjort, og gir prossesoren mulighet til å jobbe mindre- noe som sikre energibesparing, og er bra for både miljø og forbruker.
    • Dette reduserer både strømforbruk, IT-kostnader og plass, spesielt ved tanke på at hele enheten er halvparten så stor som de fleste  lagringsenhetene på markedet.
  • FlashSystem 5200 starter i mindre grad med så lite som 38 TB kapasitet, men kan vokse opp til 1,7 PB kapasitet i en liten 1U-formfaktor. Dette gjør det mulig for både små og store virksomheter å ta i bruk lagringløsningen, de enkelt kan tilpasses miljøer med fysisk begrenset plass til lagring.

 

Hvis du lurer på hvordan din bedrift kan optimalisere deres digital prosesser gjennom optimalisert lagring, så ta gjerne kontakt:

  • Håkon Brandt, IBM Systems Hardware
  • Hakon.Brandt@ibm.com
  • +47 47752426

 

For mer informasjon kan du se her:

https://newsroom.ibm.com/2021-02-09-IBM-Breaks-New-Ground-with-its-Highest-Capacity-Flash-Storage-System-in-a-Small-Form-Factor-Aids-Businesses-on-their-Hybrid-Cloud-Journeys

More Digitalisering stories

Inviterer til konkurranse med bærekraftrådgivning i premie

Innovasjon og bruk av ny teknologi hos bedrifter og samfunn skal bidra til at FNs bærekraftsmål nås. I anledning Earth Day ønsker IBM å bidra til grønn omstilling ved å hjelpe bedrifter til å sette ekstra søkelys på hvordan de kan bidra. Ved å delta i vår konkurranse kan du vinne en av tre workshops […]

Continue reading

Call for Code

IBM lanserer Call For Code 2021: En global utfordring for å bekjempe klimaendringer. Verden endrer seg raskt, og det siste året har ikke gitt oss noen grunn til å tro noe annet. Derfor inviterer Call for Code 2021 i år alle verdens utviklere og innovatører til å bekjempe klimaendringer med open source-tecknologi Call For Code […]

Continue reading

Tre egenskaper mennesker, virksomheter og roboter trenger for å overleve

Covid-19 har satt mange virksomheter på prøve. Noen bedrifter vil ikke overleve pandemien, mens andre vil komme styrket ut av krisen. Tre viktige egenskaper kan være det som sikrer overlevelse, og robotskipet Mayflower er ekspert på alle tre. Allerede på 1800-tallet lærte vi fra vitenskapsmannen Charles Robert Darwin at verden tilhører den som best tilpasser […]

Continue reading