Skyplattform og tjenester

Twitter og IBM tar pulsen på forretningen

Share this post:

TwitterogibmHver dag tvitres om lag 500 millioner ganger på global skala! Det er en enorm kilde til ustrukturert data og kunnskap. Hva om man kan bruke all denne dataen til å hente inn informasjon og levere bedre tjenester og opplevelser til deg?

Personlig bruker jeg Twitter daglig for å holde meg oppdatert på hva som skjer ute i verden. Det kan være alt fra lokale nyheter til hotte trender eller linker fra smarte mennesker.

Når får bedrifter for første gang muligheten til å bruke data fra Twitter til å skaffe seg bedre forståelse av kundens tilfredshet. Det betyr at man i større grad enn før får muligheten til å utvikle produkter og tjenester ved å forutse plutselige endringer både i holdninger og markeder.

Årsaken til dette er at IBM og Twitter nå skal samarbeide om å bygge Twitters innholdsrike data inn i IBMs skybaserte analyseverktøy, samhandlingsplattform og konsulenttjenester.

-Data er vår nye naturressurs, sier Ginni Rometty IBM CEO.

Hun sammenlikner dette med makten naturressurser som olje, gass og kull har hatt. Selv om mange forstår viktigheten av data, er det muligens få som kan visualisere det fulle potensialet. Inntil nå har det eksistert et stort gap mellom sosiale data og bedriftenes IT-systemer. Det Twitter og IBM gjør er å bygge bro over dette gapet- og tilgjengelig gjør innsikten fra de sosiale mediene for virksomheten.

IBM vil tilby data fra Twitter som en av sine skybaserte tjenester. Dette inkluderer IBM Watson Analytics en kognitiv datatjeneste som leverer prediktiv analyse og visualisering av data.

Ved hjelp av IBMs Watson Developer Cloud eller utviklerplattformen BlueMix kan entreprenører og programmerere integrere Twitterdata i egne skybaserte tjenester og mobilapper.

Twitter og IBM skal samarbeide om å utvikle et sett med bedriftsverktøy som gir deg et større grunnlag for å ta bedre beslutninger på tvers av bransjer og fagfelt. Det første målet vil være applikasjoner, tjenester for salg, markedsføring og kundeservice.

I tillegg skal de to selskapene utvikle en portefølje med løsninger for bestemte bransjer, inkludert banktjenester, forbrukerprodukter, transport og detaljhandel. Disse løsningene kommer ut på markedet via titusenvis av IBMs konsulenter og analytikere.

To giganter innen hvert sitt felt, Twitter for forbrukere og IBM for bedrifter, skal nå jobbe sammen for å gi bedrifter nye muligheter.

Følg oss på Twitter og noter deg med en gang: #IBMandTwitter

 

 

More Skyplattform og tjenester stories

Venter intelligent bruk av kunstig intelligens i 2022

Den digitale hverdagen under pandemien har betydd enorme fremskritt for kunstig intelligens, både som arbeidsverktøy og hjelp til folk i hverdagen. 2022 blir det viktigste året for AI noensinne ifølge IBMs eksperter.

Continue reading

Vil forenkle teknisk informasjonsflyt med kunstig intelligens

Sharecat, som strukturerer teknisk informasjon for en rekke bransjer, vil ta i bruk kunstig intelligens for å øke sin teknologiplattforms skalerbarhet, kapasitet og automatisering. Et nylig fullført digitalt kartleggingsprosjekt viser et stort potensial. Sharecat leverer en skybasert teknologiplattform for håndtering av teknisk anleggsinformasjon til industrier med komplekse produksjonsanlegg både nasjonalt og internasjonalt. Nå skal den […]

Continue reading

Inviterer til konkurranse med bærekraftrådgivning i premie

Innovasjon og bruk av ny teknologi hos bedrifter og samfunn skal bidra til at FNs bærekraftsmål nås. I anledning Earth Day ønsker IBM å bidra til grønn omstilling ved å hjelpe bedrifter til å sette ekstra søkelys på hvordan de kan bidra. Ved å delta i vår konkurranse kan du vinne en av tre workshops […]

Continue reading