Digitalisering

Til alle våre kunder og samarbeidspartnere

Share this post:

Norge og resten av verden står overfor en utfordring vi ikke har møtt før. Den siste tiden har vært nærmest uvirkelig. Det aller viktigste IBM gjør som selskap i møte med den pågående pandemien er å sikre at våre ansatte, partnere og kunder er trygge og friske. Samtidig jobber vi på spreng for å hjelpe virksomheter verden over å tilpasse seg en ny virkelighet der de fleste må jobbe hjemmefra inntil videre.

I IBM Norge jobber over 97 prosent av våre kolleger nå hjemmefra. Vi er gjennom flere år blitt vant til å bruke digitale samhandlingsplattformer. Selv om vi som følge av COVID-19-viruset nå må jobbe på en litt annen måte enn vanlig, er vi godt rustet til å kunne levere like gode tjenester til kundene. Jeg ønsker å understreke at vi er dedikerte, klare og tilgjengelige for å hjelpe våre kunder gjennom og opp igjen etter denne krisen.

Som globalt teknologiselskap har vi flere tiårs erfaring med å jobbe og samhandle digitalt, og vi opplever derfor stor grad av normalitet i vår virksomhet, produktivitet og arbeidshverdag. Men det er ikke alle selskaper som har kommet like langt i sin digitalisering, og som opplever at denne nye heldigitale jobbhverdagen byr på utfordringer for drift og virksomhet.

Derfor tilbyr vi nå en rekke løsninger til våre kunder som skal hjelpe dem å sikre utvikling, kontinuitet og vekst i denne usikre tiden. For eksempel er mange av våre kunder avhengig av skyteknologi for å håndtere økning i arbeidsprosesser, og derfor øker vi nå kapasiteten i IBM Public Cloud. Vi tilbyr også en rekke tjenester og løsninger uten kostnad, innenfor områdene sky, sikkerhet, integrasjon, video og kunstig intelligens. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dette kan være av interesse for dere, eller dersom vi kan bistå på andre områder.

Vi tar også et større samfunnsansvar i møte med koronaviruset. Våre globale ledere jobber iherdig for å hjelpe myndigheter og helsevesen verden over med dataressurser til å overvåke og håndtere utbruddet best mulig. For eksempel brukes IBMs Supercomputer Summit for å hjelpe forskere ved US Energy Agency med å identifisere medisiner som kan bekjempe koronaviruset, og før helgen ble det annonsert at IBM tilgjengeliggjør et nytt verktøysett med løsninger og ressurser basert på  KI- og skyteknologi, som skal bistå forskere og medisinsk personnel i deres bekjempelse av viruset.

Vi er på vei inn i en påskeferie som blir annerledes enn det mange av oss hadde planlagt. Likevel håper jeg du får en fin påske- og jeg ønsker deg alt godt i denne tiden.

Ta vare på hverandre! God påske!

Administrerende direktør IBM Norge

More Digitalisering stories

People of IBM: Vilde Wittingsrud

Hun beskriver seg selv som en person som blir engasjert i mye rart, og går all in når hun først bestemmer seg. Derfor ser hun nå Formel 1 annenhver helg. I IBM jobber hun som Associate Consultant, bli bedre kjent med Vilde Wittingsrud: Jeg hadde aldri sett for meg å jobbe i IT-sektoren, men jeg […]

Continue reading

People of IBM: Jack Chiu

Han bidrar til å hente inn unik kunnskap om havet ved hjelp av kunstig intelligens. Si hei til Jack Chiu, Client Technical Specialist in AI and Data: 

Continue reading

Nye IBM- verdensledende innenfor kunstig intelligens og hybride skyløsninger. Vil du være med på reisen?

Big Blue har eksistert siden 1911, og er en av teknologibransjens virkelige mastodonter. Nå står selskapet midt i den største transformasjonen i sin historie, og skal fremover være et ledende selskap innenfor hybride skyløsninger og kunstig intelligens. Samtidig som vi hver dag jobber med å bruke vår teknologi både til det beste for kunder og […]

Continue reading