Digitalisering

Til alle våre kunder og samarbeidspartnere

Share this post:

Norge og resten av verden står overfor en utfordring vi ikke har møtt før. Den siste tiden har vært nærmest uvirkelig. Det aller viktigste IBM gjør som selskap i møte med den pågående pandemien er å sikre at våre ansatte, partnere og kunder er trygge og friske. Samtidig jobber vi på spreng for å hjelpe virksomheter verden over å tilpasse seg en ny virkelighet der de fleste må jobbe hjemmefra inntil videre.

I IBM Norge jobber over 97 prosent av våre kolleger nå hjemmefra. Vi er gjennom flere år blitt vant til å bruke digitale samhandlingsplattformer. Selv om vi som følge av COVID-19-viruset nå må jobbe på en litt annen måte enn vanlig, er vi godt rustet til å kunne levere like gode tjenester til kundene. Jeg ønsker å understreke at vi er dedikerte, klare og tilgjengelige for å hjelpe våre kunder gjennom og opp igjen etter denne krisen.

Som globalt teknologiselskap har vi flere tiårs erfaring med å jobbe og samhandle digitalt, og vi opplever derfor stor grad av normalitet i vår virksomhet, produktivitet og arbeidshverdag. Men det er ikke alle selskaper som har kommet like langt i sin digitalisering, og som opplever at denne nye heldigitale jobbhverdagen byr på utfordringer for drift og virksomhet.

Derfor tilbyr vi nå en rekke løsninger til våre kunder som skal hjelpe dem å sikre utvikling, kontinuitet og vekst i denne usikre tiden. For eksempel er mange av våre kunder avhengig av skyteknologi for å håndtere økning i arbeidsprosesser, og derfor øker vi nå kapasiteten i IBM Public Cloud. Vi tilbyr også en rekke tjenester og løsninger uten kostnad, innenfor områdene sky, sikkerhet, integrasjon, video og kunstig intelligens. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dette kan være av interesse for dere, eller dersom vi kan bistå på andre områder.

Vi tar også et større samfunnsansvar i møte med koronaviruset. Våre globale ledere jobber iherdig for å hjelpe myndigheter og helsevesen verden over med dataressurser til å overvåke og håndtere utbruddet best mulig. For eksempel brukes IBMs Supercomputer Summit for å hjelpe forskere ved US Energy Agency med å identifisere medisiner som kan bekjempe koronaviruset, og før helgen ble det annonsert at IBM tilgjengeliggjør et nytt verktøysett med løsninger og ressurser basert på  KI- og skyteknologi, som skal bistå forskere og medisinsk personnel i deres bekjempelse av viruset.

Vi er på vei inn i en påskeferie som blir annerledes enn det mange av oss hadde planlagt. Likevel håper jeg du får en fin påske- og jeg ønsker deg alt godt i denne tiden.

Ta vare på hverandre! God påske!

Administrerende direktør IBM Norge

More Digitalisering stories
By IBM

Har du som teknolog lyst til å gjøre en forskjell for morgendagens Norge? 

Vår konsulentavdeling har mye aktivitet med det offentlige Norge og forsvarssektoren- og nå skal vi styrke laget betraktelig! IBM er en global leverandør av teknologiløsninger for fremtidsrettete aktører i privat og offentlig sektor.  Globalt er selskapet over 100 år, og vi feirer 85 år i Norge i år. IBM opererer i skjæringspunktet mellom teknologi, forretning […]

Continue reading

Hvordan er det å være nyutdannet i et globalt teknologiselskap?

Da jeg skulle søke jobb var det viktig for meg at arbeidet skulle ha et større formål enn kun å bedre tallene på bunnlinjen. Dette får jeg mulighet til hos IBM. Her jobber vi daglig med spennende prosjekter for viktige kunder. Jeg blir spesielt motivert av å kunne bidra til endringer på samfunnsnivå ved hjelp […]

Continue reading

Bærekraftig Arendalsuke 2019 for IBM – og samfunnet

Når en liten sørlandsby som Arendal blir snudd på hodet en ukes tid så skjer det noe spesielt. Det skapes et unikt rom for dialog. Meningsutveksling beriker livene våre! Ja, det var sommer og sol og godværsskyer, men bakteppet for Arendalsuka, som er blitt Norges viktigste politiske møteplass, var de store samfunnsutfordringene vi står overfor. […]

Continue reading