Mennesker og mangfold

Nye IBM- verdensledende innenfor kunstig intelligens og hybride skyløsninger. Vil du være med på reisen?

Share this post:

Big Blue har eksistert siden 1911, og er en av teknologibransjens virkelige mastodonter. Nå står selskapet midt i den største transformasjonen i sin historie, og skal fremover være et ledende selskap innenfor hybride skyløsninger og kunstig intelligens. Samtidig som vi hver dag jobber med å bruke vår teknologi både til det beste for kunder og partnere, ønsker vi også å anvende innovativ teknologi og løsninger til det beste for planeten og samfunnet forøvrig. 

Vår strategi- et sylskarpt fokus på hybride skyløsninger og kunstig intelligens- er forsterket ytterligere av utskillingen av våre infrastrukturtjenester i det nye selskapet Kyndryl, en rekke oppkjøp og en ny markedsmodell med økosystemet i fokus. Og vi styrker laget betraktelig! Vil du være med på reisen?

Nå har vi mange åpne stillinger- ta en titt nedenfor, og ta kontakt med HR-direktør Christina Sundby Knudsen (sundby@no.ibm.com) dersom du ønsker å vite mer, eller send inn søknad direkte. Kanskje du blir vår neste kollega?

Vi har også en til stilling:
Storage Technical Sales Representative
For å møte den stigende etterspørselen til våre ledende lagringsløsninger vi vi styrke vårt team med teknisk salgsstøtte ressurser! Som Presale ressurs for våre lagringsløsninger vil du inngå i et team med meget kompetente kollegaer og ha ansvaret for å posisjonere markedsledende produkter og løsninger til en stor rekke spennende kunder som ønsker å realisere gevinster ved å ta i bruk IBMs teknologi.

Karriereevent
Fredag 27. august og onsdag 29. september kjørte vi et inspirerende og informerende karriereevent for å høre mer om hva som virkelig er nye IBM, og hvordan vi jobber med våre hovedområder- hybride skyløsninger og kunstig intelligens. Her fikk vi blant annet høre fra vår administerende direktør Hans-Henrik Merckoll som snakket mer om hva vi jobber med, hvordan vi jobber- og ikke minst- hvilken muligheter som er tilgjengelige. Hvis du ikke fikk muligheten til å være med kan du se recording her.
More Mennesker og mangfold stories

Når godt nok ikke er bra nok…

I de seneste år har vi stadig lest og hørt om selskaper i Norge og utlandet som blir utsatt for cyber angrep. Dette i form av løsepenge virus, ransomware etc. Viktige data blir kryptert for at lite vennligsinnede skal tjene penger eller rett og slett for å skape trøbbel for selskaper i form av skadeverk. […]

Continue reading

Venter intelligent bruk av kunstig intelligens i 2022

Den digitale hverdagen under pandemien har betydd enorme fremskritt for kunstig intelligens, både som arbeidsverktøy og hjelp til folk i hverdagen. 2022 blir det viktigste året for AI noensinne ifølge IBMs eksperter.

Continue reading

IBM lanserer nye lagringssystemer for virksomhetskritiske data

Dagens utfordringer for lagring, forvaltning og sikring av data er stadig voksende. Data blir sett på som virksomhetenes nye gull og vi møter stadig bedrifter som ønsker å bli bedre på hvordan de møter disse utfordringene med stadig økende krav både internt, fra eksterne samarbeidspartnere og fra eventuelle regulativer som bedriften må støtte.

Continue reading