Mennesker og mangfold

Nye IBM- verdensledende innenfor kunstig intelligens og hybride skyløsninger. Vil du være med på reisen?

Share this post:

Big Blue har eksistert siden 1911, og er en av teknologibransjens virkelige mastodonter. Nå står selskapet midt i den største transformasjonen i sin historie, og skal fremover være et ledende selskap innenfor hybride skyløsninger og kunstig intelligens. Samtidig som vi hver dag jobber med å bruke vår teknologi både til det beste for kunder og partnere, ønsker vi også å anvende innovativ teknologi og løsninger til det beste for planeten og samfunnet forøvrig. 

Vår strategi- et sylskarpt fokus på hybride skyløsninger og kunstig intelligens- er forsterket ytterligere av utskillingen av våre infrastrukturtjenester i det nye selskapet Kyndryl, en rekke oppkjøp og en ny markedsmodell med økosystemet i fokus. Og vi styrker laget betraktelig! Vil du være med på reisen?

Nå har vi mange åpne stillinger- ta en titt nedenfor, og ta kontakt med HR-direktør Christina Sundby Knudsen (sundby@no.ibm.com) dersom du ønsker å vite mer, eller send inn søknad direkte. Kanskje du blir vår neste kollega?

Vi har også en til stilling:
Storage Technical Sales Representative
For å møte den stigende etterspørselen til våre ledende lagringsløsninger vi vi styrke vårt team med teknisk salgsstøtte ressurser! Som Presale ressurs for våre lagringsløsninger vil du inngå i et team med meget kompetente kollegaer og ha ansvaret for å posisjonere markedsledende produkter og løsninger til en stor rekke spennende kunder som ønsker å realisere gevinster ved å ta i bruk IBMs teknologi.

Karriereevent
Fredag 27. august kjørte vi et inspirerende og informerende karriereevent for å høre mer om hva som virkelig er nye IBM, og hvordan vi jobber med våre hovedområder- hybride skyløsninger og kunstig intelligens. Her fikk vi blant annet høre fra vår administerende direktør Hans-Henrik Merckoll og teknologidirektør Loek Vredenberg, som snakket mer om hva vi jobber med, hvordan vi jobber- og ikke minst- hvilken muligheter som er tilgjengelige. Hvis du ikke fikk muligheten til å være med kan du se recording her.

Vi skal kjøre et til karriereevent onsdag 29. september 15:00-15:40, bli med her: https://ibm.webex.com/ibm/onstage/g.php?MTID=eba5afe4e0aa75aa207f1df94b529ce42
More Mennesker og mangfold stories

Vil forenkle teknisk informasjonsflyt med kunstig intelligens

Sharecat, som strukturerer teknisk informasjon for en rekke bransjer, vil ta i bruk kunstig intelligens for å øke sin teknologiplattforms skalerbarhet, kapasitet og automatisering. Et nylig fullført digitalt kartleggingsprosjekt viser et stort potensial. Sharecat leverer en skybasert teknologiplattform for håndtering av teknisk anleggsinformasjon til industrier med komplekse produksjonsanlegg både nasjonalt og internasjonalt. Nå skal den […]

Continue reading

People of IBM: Vilde Wittingsrud

Hun beskriver seg selv som en person som blir engasjert i mye rart, og går all in når hun først bestemmer seg. Derfor ser hun nå Formel 1 annenhver helg. I IBM jobber hun som Associate Consultant, bli bedre kjent med Vilde Wittingsrud: Jeg hadde aldri sett for meg å jobbe i IT-sektoren, men jeg […]

Continue reading

Skyreise-eksperter mot takeoff

Etter flere år uten store investeringer i Norge får Nordcloud endelig rammer til å satse offensivt. Endringen kommer som en konsekvens av IBMs kjøp av selskapet.

Continue reading