Mennesker og mangfold

Hans-Henrik Merckoll ny adm. direktør for IBM Norge

Share this post:

Oslo, 14. mars 2019: IBM annonserte i dag at Hans-Henrik Merckoll overtar som ny administrerende direktør for IBM Norge.

– Jeg er veldig glad for å kunne overta denne stillingen og ser frem til å ytterligere styrke IBMs markedsposisjon. Digitaliseringen fortsetter, nye teknologier ser dagens lys og IBM har en viktig rolle å spille for å hjelpe sine kunder til å endre måten de opererer på. Gjennom hele min karriere har jeg jobbet tett med mange ledende selskaper i Norge. Vår oppgave er å hjelpe våre kunder å utnytte nye muligheter på tvers av AI og data, sky, sikkerhet, blockchain og tingenes internett, sier Hans-Henrik Merckoll, adm. direktør i IBM Norge, i en kommentar til annonseringen.

Hans-Henrik Merckoll startet i IBM i 2017 som direktør for IBM Global Technology Services. Han har også lang erfaring fra ledende stillinger i IKT-bransjen i Norge, blant annet som administrerende direktør i HPE Norge, samt konserndirektør for Consulting i EVRY.

Utnevnelsen trer i kraft umiddelbart.

More stories

People of IBM: Vilde Wittingsrud

Hun beskriver seg selv som en person som blir engasjert i mye rart, og går all in når hun først bestemmer seg. Derfor ser hun nå Formel 1 annenhver helg. I IBM jobber hun som Associate Consultant, bli bedre kjent med Vilde Wittingsrud: Jeg hadde aldri sett for meg å jobbe i IT-sektoren, men jeg […]

Continue reading

People of IBM: Jack Chiu

Han bidrar til å hente inn unik kunnskap om havet ved hjelp av kunstig intelligens. Si hei til Jack Chiu, Client Technical Specialist in AI and Data: 

Continue reading

Nye IBM- verdensledende innenfor kunstig intelligens og hybride skyløsninger. Vil du være med på reisen?

Big Blue har eksistert siden 1911, og er en av teknologibransjens virkelige mastodonter. Nå står selskapet midt i den største transformasjonen i sin historie, og skal fremover være et ledende selskap innenfor hybride skyløsninger og kunstig intelligens. Samtidig som vi hver dag jobber med å bruke vår teknologi både til det beste for kunder og […]

Continue reading