Mennesker og mangfold

Vi er sterkere sammen

Share this post:

Velkommen til Pride Month!

De siste tolv månedene har vært en stor utfordring for de fleste, hvor samfunnet har blitt testet mer enn hva noen av oss kunne forvente. Vi er stolte over LGBT+ -samfunnet og våre allierte både innad og utenfor IBM, da vi har støttet hverandre og vist ekte samhold gjennom svært utfordrende tider. Dette året har vi opplevd flere store, viktige- og mange rystende-  hendelser, som blant annet Covid-19, Black Lives Matter, Trans Rights, og diskriminering mot asiater. 

Juni er måneden hvor vi retter fokuset litt ekstra på LGBT+ og mangfoldet i samfunnet. Dette er en mulighet der vi som ansatte og enkeltindivider kan reflektere over historien til LGBT+, hvor vi har kommet i dag og hvilke kamper som står igjen. Tema for årets feiringer er «Vi er sterkere sammen», nettopp fordi vi er ustoppelige når vi går sammen med LGBT+ samfunnet og støtter alle marginaliserte identiteter i samfunnet. Stonewall-opprøret for 52 år siden er et solid eksempel på akkurat dette. 

Vi er også sterkere sammen når vi allierer oss aktivt med andre grupper i samfunnet.  Et år etter de tragiske drapene på George Floyd, Breonna Taylor og mange andre fortsetter vi å lytte, lære og stå opp som allierte for det svarte samfunnet.

Mangfold og inkludering har vært prioritering for IBMs i over 100 år, og det er en grunn til at vi har blitt anerkjent globalt som en «topp arbeidsplass for LGBTQ-ansatte» av Human Rights Campaign. Vi mener at det å dyrke et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø er helt essensielt. 
  • Vi har opprettholdt vår 100% poengsum på Human Rights Campaign’s Corporate Equality Index i 18 år på rad
  • Vi strever for å få hver LGBT + IBMer til å føle seg trygge og oppmuntret til å være seg selv.
  • IBM designer og implementerer mange inkluderende retningslinjer, samarbeidsverktøy og fordeler for å støtte IBMs LGBT + samfunn, allierte og familier. 
  • Vi har 52 LGBT + ansattes ressurs- og tilknytnings grupper over hele verden.
  • Vi har lansert opplærings- og sertifiseringsprogrammer for ansatte og generell offentlig om LGBT + inklusivitet.
IBM har jobbet globalt for å sikre lik rettighetsbeskyttelse for LGBT + -samfunnet, inkludert i Storbritannia , Ungarn, Polen, Costa Rica og Panama. Vi har støttet likestilling på ekteskap på steder som Nord-Irland, Japan og Taiwan. I USA har vi vært i forkant av advokatvirksomhet for å utvide viktig sivilrettslig beskyttelse til LGBT + -samfunnet gjennom gjennomføring av likestillingsloven.

Oslo Pride har mye spennende i ventet i år, blant annet en hybrid festival med både fysisk og digitalt program, les mer om dette her.
Ta vare på dere selv, og Happy Pride!
More Mennesker og mangfold stories

Når godt nok ikke er bra nok…

I de seneste år har vi stadig lest og hørt om selskaper i Norge og utlandet som blir utsatt for cyber angrep. Dette i form av løsepenge virus, ransomware etc. Viktige data blir kryptert for at lite vennligsinnede skal tjene penger eller rett og slett for å skape trøbbel for selskaper i form av skadeverk. […]

Continue reading

Venter intelligent bruk av kunstig intelligens i 2022

Den digitale hverdagen under pandemien har betydd enorme fremskritt for kunstig intelligens, både som arbeidsverktøy og hjelp til folk i hverdagen. 2022 blir det viktigste året for AI noensinne ifølge IBMs eksperter.

Continue reading

IBM lanserer nye lagringssystemer for virksomhetskritiske data

Dagens utfordringer for lagring, forvaltning og sikring av data er stadig voksende. Data blir sett på som virksomhetenes nye gull og vi møter stadig bedrifter som ønsker å bli bedre på hvordan de møter disse utfordringene med stadig økende krav både internt, fra eksterne samarbeidspartnere og fra eventuelle regulativer som bedriften må støtte.

Continue reading