E-helse

Helsesporet på BusinessConnect 2015

Share this post:

I år har IBM for første gang et eget helsespor!

Vi kan vente oss flere spennende innlegg fra blant annet Sykehuspartner og University Pittsburg Medical Center, UPMC. Dette viser IBMs strategiske satsning innen helse og er en spennende møteplass for våre kunder og partnere som er like opptatt av digitaliseringen innen det helsevesenet som vi er.

Du tenker kanskje at helsevesenet er digitalisert? Bare nå i oktober har vi sett overskrifter og artikler i avisene som bekrefter at deler av helsevesenet fremdeles benytter floppydisker pålydende 1,44 MB til å distribuere pasientlister. Vi mener det er helt nødvendig med et løft for å sikre god og sikker håndtering av sensitive data.

IBM er en engasjert partner for helsesektoren og har vært innvolvert i dette helt siden begynnelsen. Datamaskiner, servicepersonell og programvare fra IBM har hjulpet helseorganisasjoner med håndtering, innsamling og lagring av komplekse data og analyse i mange år. IBMs evner innen nyskapning har i stor grad blitt viet til helse og velvære. Vil du vite mer om IBMs rolle innen helsesektoren og hvordan vi er med på å skape forandring? Da vil du få utbytte av å komme på årets BusinessConnect!

På årets BusinessConnect og vil du blant annet få høre om et av verdens største helseforetak: UPMC. UPMC har de siste 10 årene gjennomført en enestående tranformasjonreise. Hør om hvordan de gjennom bevisst bruk av IT har gitt leger, sykepleiere og andre helsearbeidere verktøy de virkelig gleder seg over å bruke og som de ser nytten av! Dette er med på å gi UPMC sine pasienter et bedre helsetilbud og en bedre hverdag. Vi vil fortelle deg om hvordan UPMC sine pasienter kan få tilgang til sine egne helsedata raskt, trygt og enkelt. Løsninger som vil bli omtalt er blant annet BigData/Analyse, Mobilitet, Telemedisin og Interoperabilitet.

Meld deg på her!

Håper vi sees!

/Hege

 

 

Healthcare client executive - Associate Partner

More E-helse stories

Når godt nok ikke er bra nok…

I de seneste år har vi stadig lest og hørt om selskaper i Norge og utlandet som blir utsatt for cyber angrep. Dette i form av løsepenge virus, ransomware etc. Viktige data blir kryptert for at lite vennligsinnede skal tjene penger eller rett og slett for å skape trøbbel for selskaper i form av skadeverk. […]

Continue reading

Venter intelligent bruk av kunstig intelligens i 2022

Den digitale hverdagen under pandemien har betydd enorme fremskritt for kunstig intelligens, både som arbeidsverktøy og hjelp til folk i hverdagen. 2022 blir det viktigste året for AI noensinne ifølge IBMs eksperter.

Continue reading

IBM lanserer nye lagringssystemer for virksomhetskritiske data

Dagens utfordringer for lagring, forvaltning og sikring av data er stadig voksende. Data blir sett på som virksomhetenes nye gull og vi møter stadig bedrifter som ønsker å bli bedre på hvordan de møter disse utfordringene med stadig økende krav både internt, fra eksterne samarbeidspartnere og fra eventuelle regulativer som bedriften må støtte.

Continue reading