Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor. Gjør det du også!

Share this post:

Til tross for de enorme mengdene data som samles inn og sluses igjennom sikkerhetsprodukter, opplever organisasjoner og bedrifter angrep på sine databaser. Ofte kommer sensitiv informasjon på avveie. Antivirus er ikke tilstrekkelig nok for å beskytte sensitive data. På årets BusinessConnect vil du få innblikk i den raske utviklingen mot hybride skyløsninger som vil løse disse utfordringene. Dette er en utvikling som skaper store muligheter for fremtiden!

Security_Infographic_NO

Vi liker å tro at informasjonen vår blir ivaretatt av de som har den. Lover og regler er ment for å sikre at sensitive data skal ivaretas på en trygg måte. Vi som jobber med sikkerhet vil sikre at dette faktisk fungerer i praksis. Tviler du på om skyen er sikker og vil beskytte dine data? På årets BusinessConnect vil våre eksperter gi deg gode svar!

Tidligere i år annonserte datatilsynet at EUs lovforslag om datainnsamling og sikkerhet kan bli tatt opp i Norge. Denne loven kan pålegge norske virksomheter å informere om samtlige sikkerhetsbrudd, og at disse må videreformidles til staten innen en tidsramme på 72 timer. Virksomheten kan i dette tilfellet kan få en bot på opp til 5 prosent av deres årlige inntekt for uaktsomhet eller manglende overholdelse. Har deres organisasjon oversikt og kontroll over all data, slik at dette ikke rammer dere?

Vi ønsker å oppdatere deg på tilstanden til IT-sikkerheten i Norge slik den er i dag! En rask utvikling mot hybride skyløsninger skaper både utfordringer for datasikkerhet og store muligheter for fremtiden! På årets BusinessConnect forteller vi deg om den nyeste teknologien som beskytter din virksomhet mot angrep og tyveri av dine data.

Vi tar sikkerhet på alvor. Gjør det du også! Vi sees på BusinessConnect 19. oktober på Scandic Fornebu.

 

 BCBANNER

 

Country Manager – IBM Integrated Technology Services

More Sikkerhet stories

Skyreise-eksperter mot takeoff

Etter flere år uten store investeringer i Norge får Nordcloud endelig rammer til å satse offensivt. Endringen kommer som en konsekvens av IBMs kjøp av selskapet.

Continue reading

Yara og IBM inviterer til globalt samarbeid

Pressemelding: Yara og IBM inviterer til globalt samarbeid for mer bærekraftig matproduksjon: lanserer åpen digital landbruksplattform  Davos, Sveits, 23. januar 2020 – Yara International (OSE: YAR), et ledende globalt selskap innen plantenæring og digitale løsninger for landbruket, og IBM (NYSE: IBM), inviterer landbruksforeninger, bransjeaktører, akademia og frivillige organisasjoner fra mat- og landbruksnæringen til å bidra […]

Continue reading

Data – vår nye naturressurs

Norge er rikt på naturressurser. Fremfor alt olje, men også fossefall, fisk og mineraler har gjort landet til et av verdens aller rikeste velferdsstater. Etter hvert som petroleumsinntektene avtar trenger vi sårt nye ressurser som grunnlag for nye inntektsstrømmer. Data kan være ett av svarene. Den digitale revolusjonen vi står midt oppe i har gjort […]

Continue reading