IBM je v Sloveniji prisoten že več kot 70 let, podjetje IBM Slovenija, d.o.o., pa je bilo uradno ustanovljeno 1. oktobra 1992. IBM na slovenskem trgu danes ponuja širok nabor IBM-ovih izdelkov in storitev, predvsem pa prenos najboljših poslovnih izkušenj iz vodilnih svetovnih okolij.

Danes je v IBM Slovenija več kot 270 sodelavcev, ki svoje znanje dopolnjujejo v IBM-ovih izobraževalnih središčih po vsem svetu, zato so ves čas seznanjeni z novimi tehnologijami in sodobnimi metodami dela. Visoka izobrazbena struktura zagotavlja, da v podjetju strokovno in uspešno delujejo na področjih trženja celovitih računalniških rešitev, strojne in programske opreme, storitev na področju tehnične podpore, izobraževanja in svetovanja ter prenosa znanja in tehnologije. V sklopu IBM Slovenija deluje tudi 60-članska mednarodna skupina, ki zagotavlja podporo posameznih IBM-ovih rešitev za širše območje Evrope in Bližnjega Vzhoda.

IBM Slovenija je nosilec priznanj in certifikatov:

IBM Slovenija certifikata
osnovni
IBM Slovenija certifikata
2014 horus
2012 horus
IBM Slovenija certifikata
IBM Slovenija certifikata
IBM Slovenija certifikata
IBM Slovenija certifikata

 

IBM Slovenija je prejemnik posebnega priznanja za dolgoletno prisotnost v Sloveniji za leto 2012 v okviru Invest FDI Award Slovenia,ki ga podeljuje Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije - JAPTI.
INVEST SLOVENIA FDI Award

Vprašajte IBM

Vprašajte IBM