Kunstig intelligens

Greetings from IBM Norway’s first-ever Director of Innovation!

Share this post:

cognitive-systems-thumb-main-cognitiveInnovasjonsdirektør er en relativt ny titulering i Norge. For meg handler dette om å definere fremtiden NÅ og slippe løs IBM sin nye kultur til alle våre kunder, gamle som nye. Vi må se mulighetene som ligger i teknologien og slutte å gjøre ting vanskelig.

I løpet av mine første fire måneder i IBM har jeg møtt hundrevis av nye kolleger. Det er ingen en overdrivelse når jeg sier at samtlige er begeistret over IBM Watson og hvordan vi i IBM for til enhver tid kommer nærmere en løsning for å kurere kreft. Dette ved å samarbeide og dele vår Watson Analytics-teknologi med sykehus og leger over hele verden. Vi er begeistret for vår nye IBM-kultur som handler om å lytte først, lever raskt og være innovative i alle ledd.

Den 19. november har jeg gleden av å være konferansier for Norges mest engasjerende arrangement, IBM BusinessConnect, på Hotell Scandic Fornebu.

Vi skal ikke endre  forretningen vår, vi gjør den bare bedre, og dette gjør det enklere for deg å møte dine kunders krav.

IBM Watson er vår Big Data-plattform som blant annet har; hjulpet politistyrker rundt om i verden med å identifisere potensielle forbrytelser før de skjer, som har hjulpet leger bekjempe kreft og utvikle nye behandlingsmetoder, og flere spennende løsninger på mange av vår tids største utfordringer.

Men Watson er ikke alene, IBM SoftLayer er vår skyløsning som har hjulpet oss å styrke bedrifters kjærlighet til IT og redefinere hvordan morgendagens IT infrastruktur bør bygges opp; raskere, mer fleksibel og billigere. SoftLayer er mer enn en ny IT-plattform i skyen, det er din forretningsmodell hevet utover sine nåværende grenser.

 

The benefits IBM innovation brings to you will be the theme of BusinessConnect on November 19th.
Bring a colleague and expect to go home late… 

Innovasjonsdirektør IBM Norge

More stories

Venter intelligent bruk av kunstig intelligens i 2022

Den digitale hverdagen under pandemien har betydd enorme fremskritt for kunstig intelligens, både som arbeidsverktøy og hjelp til folk i hverdagen. 2022 blir det viktigste året for AI noensinne ifølge IBMs eksperter.

Continue reading

Vil forenkle teknisk informasjonsflyt med kunstig intelligens

Sharecat, som strukturerer teknisk informasjon for en rekke bransjer, vil ta i bruk kunstig intelligens for å øke sin teknologiplattforms skalerbarhet, kapasitet og automatisering. Et nylig fullført digitalt kartleggingsprosjekt viser et stort potensial. Sharecat leverer en skybasert teknologiplattform for håndtering av teknisk anleggsinformasjon til industrier med komplekse produksjonsanlegg både nasjonalt og internasjonalt. Nå skal den […]

Continue reading

Tre egenskaper mennesker, virksomheter og roboter trenger for å overleve

Covid-19 har satt mange virksomheter på prøve. Noen bedrifter vil ikke overleve pandemien, mens andre vil komme styrket ut av krisen. Tre viktige egenskaper kan være det som sikrer overlevelse, og robotskipet Mayflower er ekspert på alle tre. Allerede på 1800-tallet lærte vi fra vitenskapsmannen Charles Robert Darwin at verden tilhører den som best tilpasser […]

Continue reading