IBM Slovenija, d. o. o.

IBM je v Sloveniji prisoten že več kot 70 let, podjetje IBM Slovenija, d.o.o., pa je bilo uradno ustanovljeno 1. oktobra 1992. IBM na slovenskem trgu danes ponuja širok nabor IBM-ovih izdelkov in storitev, predvsem pa prenos najboljših poslovnih izkušenj iz vodilnih svetovnih okolij.

Danes je v IBM Slovenija več kot 270 sodelavcev, ki svoje znanje dopolnjujejo v IBM-ovih izobraževalnih središčih po vsem svetu, zato so ves čas seznanjeni z novimi tehnologijami in sodobnimi metodami dela. Visoka izobrazbena struktura zagotavlja, da v podjetju strokovno in uspešno delujejo na področjih trženja celovitih računalniških rešitev, strojne in programske opreme, storitev na področju tehnične podpore, izobraževanja in svetovanja ter prenosa znanja in tehnologije. V sklopu IBM Slovenija deluje tudi 60-članska mednarodna skupina, ki zagotavlja podporo posameznih IBM-ovih rešitev za širše območje Evrope in Bližnjega Vzhoda.

IBM Slovenija je nosilec priznanj in certifikata:

/09 Ugleden Delodajalec/11 Ugleden DelodajalecPOLNI CERTIFIKAT. Družini prijazno podjetje.

 

IBM Slovenija je prejemnik posebnega priznanja za dolgoletno prisotnost v Sloveniji za leto 2012 v okviru Invest FDI Award Slovenia,ki ga podeljuje Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije - JAPTI.
INVEST SLOVENIA FDI Award