Taasko yksi tekoälytapahtuma?

17.3 Jätkäsaaressa pureudutaan konkreettisesti datan ja analytiikan käyttöön liiketoiminnassa. IBM Data and AI Summit tarjoaa eväitä tekoälymatkaan asiantuntijoiden, toimialaeksperttien ja käytännön harjoitteiden kautta.

By | 2 minute read | Tue, March 3rd 2020

Voi sitä pöhinän määrää, jota tekoälyn ympärillä on ollut jo vuosia! Osa ihan aiheesta, osa aiheetta. On kauniita puheita, inspiroivia paneeleja ja käsienheiluttelua monennäköisten puhujien suunnalta. Mutta konkretiaa harvemmin. Tai ainakaan, kun raapaisee vähän pintaa syvemmälle. 

Voisiko johtua pöhinä-ähkystä, että tekoälyn todellinen käyttöönotto on monessa organisaatiossa jäänyt vähälle? Vai onko syynä se, että vaikka liiketoimintapäättäjät ymmärtävätkin, miten tärkeää toimiva ja moderni infra sekä riittävä data on tekoälyn hyödyntämisessä, ei täysin tiedetä, mistä lähteä liikkeelle?

Ei vissiin auta kuin tehdä itse. Ja mehän teemme.

Mielestäni kaikessa uudessa nopeiten tuloksia saadaan aikaan, kun kaikki, joita asia koskee tuodaan samaan tilaan keskustelemaan asiasta. Niinpä me päätimme tehdä tapahtuman, jossa on asiaa niin liiketoimintapäättäjälle, IT:lle kuin data scientistillekin. Yhdessä ja erikseen. Ja pelkkien puheiden sijaan päätettiin, että pannaanpa osallistujat myös hommiin.

Ei siis väliä, missä vaiheessa tekoälymatkallasi olet, maaliskuun 17. Jätkäsaaressa on sinulle sopivaa asiaa, kun Data and AI Summit pyörähtää käyntiin. Paikalla on datan ja tekoälyn asiantuntijoita, toimialaeksperttejä, asiakkaitamme sekä syväosaajia kertomassa ja näyttämässä, miten datasta saadaan irti enemmän.

Katso tapahtuman koko agenda, ja rekisteröidy täällä.

Tapahtuma-aamuna Susara Van den Heever IBM Data Science Elite -teamista avaa tapahtuman käsittelemällä tekoälyyn liittyviä teemoja kuten luottamusta, kestävää kehitystä ja vaikuttavuutta. Tämän jälkeen sukelletaan IBM Cloud Pak -ohjelmistojen maailmaan ja kuullaan myöhemmin julkistettavan asiakkaan näkemyksiä datan käytöstä.

Yhteisen ohjelman jälkeen jakaudutaan kolmen teeman mukaisesti kuulemaan teknologioista, jotka auttavat keräämään ja organisoimaan (collect&organize) sekä analysoimaan dataa (analyze) ja lisäksi saamaan siitä irti kaikki mahdollinen organisaation käyttöön (infuse). Näissä teemasessioissa mennään pintaa syvemmälle ja kuullaan myös, miten asiakkaamme ovat ottaneet teknologiaa käyttöön omissa organisaatioissaan.

Lounaan jälkeen halukkaat pääsevät pureutumaan sukeltamaan vielä syvemmälle, kun avataan koneet ja lähdetään tutustumaan niin datan keräykseen, Cloud Pak for Data -ohjelmistoon, data science -työkaluihin, Watson Assistantiin tai koneoppimisen malleihin. Jokaiselle varmasti löytyy kattauksesta jotakin.

Siis tulepa Huone Jätkäsaareen julkisilla, ja me tarjoamme ajattelemisen aiheiden lisäksi paikallista, luonnonmukaista ja kauteen sopivaa tarjottavaa päivän mittaan.

Nähdään Data and AI Summitissa 17. maaliskuuta Jätkäsaaressa!

Most Popular Articles