Proiectare pentru business cognitiv

  • Acceleraţi obţinerea informaţiilor valoroase cu sisteme informatice cognitive, care sunt concepute pentru analize complexe şi învăţare automatizată.
  • Captaţi date în volume mari şi foarte diverse şi plasaţi datele şi aplicaţiile în locul potrivit şi la momentul potrivit.
Imaginea unui utilizator care lucrează cu o infrastructură
IT cognitivă.

Dezvoltare bazată pe inovare colaborativă

  • Adoptaţi inovarea de tip open, bazată pe arhitecturi şi ecosisteme deschise, care reduc durata lansării pe piaţă a unei soluţii.
  • Optimizaţi-vă serviciile operaţionale, prin alegerea unor platforme, runtime-uri şi modele de implementare bazate pe arhitecturi adecvate.
Imagine cu doi specialişti IT.

Distribuire prin platformă cloud

  • Protejaţi-vă activele sensibile în timp ce vă conectaţi sistemele şi datele companiei cu cloud-ul hibrid, utilizând caracteristici integrate de securitate avansată.
  • Furnizaţi suport pentru servicii operaţionale la scară, cu timp de răspuns de ordinul microsecundelor, asigurând în acelaşi timp dezvoltarea şi iteraţiile rapide.
Imagine cu un VP al
infrastructurii IT.

Arhitectura viitorului pentru business-ul cognitiv

IBM vă asigură mijloacele pentru a proiecta, construi şi distribui… orice

Informaţii cognitive în cloud, on premise sau ambele

Un raport de specialitate privind infrastructura IT pentru încărcările de lucru cognitive

Alegerea platformei pentru aplicaţie

Aflaţi mai multe despre cerinţele privind actuala infrastructură IT pentru încărcări de lucru cognitive.

Aveţi infrastructura corespunzătoare pentru o companie cognitivă?

Identificaţi caracteristicile cognitive ale organizaţiei dumneavoastră

Ce este nou - Infrastructura IT IBM

De ce este LinuxONE mai bun decât x86 pentru centrul dumneavoastră de date? Reduceţi costurile cu 65%.1

Cum răspund specialiştii IT la provocările erei digitale? Clienţii IBM beneficiază de sisteme ajustate pentru un business de tip cognitiv, care îi ajută să fie înaintea competiţiei.

Directorii IT învaţă să controleze cloud-urile hibride, să integreze serviciile mobile, să utilizeze eficient instrumentele analitice pentru date şi să opereze în mod predictibil.

Proiectaţi servicii cognitive, care pot învăţa din datele dumneavoastră, astfel furnizându-i clientului o experienţă îmbunătăţită.

O nouă tehnologie, o nouă mentalitate. IBM Institute for Business Value analizează impactul economiei digitale.

Ghidul liderului IT pentru revoluţia digitală: Fiţi pregătit să controlaţi cloud-ul hibrid.

Descoperiţi noul IBM z13s. Conceput pentru cloud hibrid şi un mediu de securitate în continuă schimbare, pentru a ajuta la simplificarea şi îmbunătăţirea securităţii cu o implementare în spaţiu redus.

Conform raportului IBM, organizaţiile IT de succes vor fi cele care creează o infrastructură flexibilă şi care îşi interconectează sistemele pentru a lucra împreună.

Grafic informativ

Aflaţi care sunt tendinţele privind infrastructura IT IBM

Paulo Carvao

Obţinerea avantajului competitiv în economia conectată

Pentru a obţine succesul în economia conectată, directorii departamentelor tehnologice trebuie să se axeze pe şase zone cheie. Aflaţi care sunt acestea şi alte detalii despre ele.


Treceţi dincolo de infrastructură

În era cognitivă, pentru a conduce sunt necesare cunoştinţe actualizate. Edge 2016 este locul unde puteţi afla noutăţile privind sistemele informatice cognitive, inovarea de tip open şi cloud-ul hibrid.


Rolul IT-ului s-a schimbat – pentru totdeauna

Acum, directorii executivi ai companiilor se aşteaptă ca liderii IT să fie inovatori ai proceselor operaţionale. Aceasta înseamnă că trebuie să adoptaţi tehnologia cognitivă, pentru a furniza informaţii valoroase cu viteza gândului.