IBM Cloud Paks: nopeampaa ja luotettavampaa tietojenkäsittelyä avoimella lähdekoodilla

By | 2 minute read | Mon, October 28th 2019

Konttitekniikka ja hallintaohjelmistot, kuten Kubernetes, auttavat yrityksiä organisoimaan tietojärjestelmiensä topologioita sekä varmistamaan sovellusten hallittavuutta, ylläpitoa ja turvallisuutta.  IBM Cloud Pakit ovat IBM-sertifioituja, yrityskäyttöön valmiita, kontitettuja ja esi-integroituja ohjelmistoratkaisuja, jotka tarjoavat IBM:n asiakkaille avoimen, nopean ja turvallisen tavan rakentaa, siirtää ja hallita liiketoiminnalleen  keskeisiä sovelluksia missä tahansa pilvipalvelussa.

IBM Cloud Pakit

  • toimivat missä tahansa ympäristössä: ne ovat siirrettäviä, voidaan ajaa paikallisessa ratkaisussa, julkisissa tai pilvipalveluissa (kuten IBM Cloud, AWS, Azure, Google).
  • ovat avoimia ja turvallisia: IBM-sertifioidut ja ajantasaiset ohjelmistot turvaavat kaiken laitteistosta sovelluksiin
  • ovat joustavia ja helppokäyttöisiä: mukana toimitetaan valmiit käyttötapauskaaviot rakentamiseen, siirtämiseen ja hallintaan, ja veloitus on käyttöperusteista

Alla olevasta videosta saat lisää tietoa IBM Cloud Pakeista ja siitä, miten ne auttavat yrityksiä siirtymään seuraavalle digitalisaation tasolle:

Suosittelen kuuntelemaan myös juuri julkaistun webinaarimme All for Open, Open for All. – Rescaling open source technology, jossa Frank Oestergaard raottaa pilvipalveluiden viemistä seuraavalle tasolle, jota me kutsumme Chapter 2:ksi.

 

Viisi IBM Cloud Pakia

Kaikki Cloud Pakit sisältävät Red Hat OpenShift -alustan, IBM-sertifioidun kontitetun ohjelmistopaketin sekä avoimen lähdekoodin komponentit. Lisäksi ne sisältävät yleisimmät ohjelmistopalvelut kehittämiseen ja hallintaan sekä yleisesti käytössä olevan integraatiokerroksen, joka on suunniteltu vähentämään kehittämisaikaa jopa 84 % ja käyttökustannuksia jopa 75 %.*

1. IBM Cloud Pak for Applications

Nopeuttaa pilvinatiivien sovellusten kehittämistä hyödyntämällä sisäänrakennettuja kehitystyökaluja ja -prosesseja. Tukee mikropalveluita sekä palvelimetonta (serverless) arkkitehtuuria. Asiakkaat voivat rakentaa sovelluksia nopeasti missä tahansa pilvipalvelussa. IBM:n väliohjelmistoja käyttäville Cloud Pakit tarjoavat nopean ja helpon tavan nykyaikaistua.

Rakenna, ota käyttöön ja aja sovelluksia →

2. IBM Cloud Pak for Data

Helpottaa tietojen keräämisen, jäsentelyn ja analysoimisen yhtenäistämistä ja yksinkertaistamista. Yritykset voivat helposti muuttaa keräämänsä tiedon innovaatioiksi integroidun pilvinatiivin arkkitehtuurin avulla. IBM Cloud Pak for Data on laajennettava sekä helposti mukautettavissa asiakkaan tietojenkäsittelytarpeisiin ja AI-ympäristöön integroidun ohjelmistoportfolion avulla, joka sisältää valikoiman IBM:n, avoimen lähdekoodin ja kolmansien osapuolten mikropalvelulisäosia.

Kerää, järjestä ja analysoi tietoa →

3. IBM Cloud Pak for Integration

Tukee integroinnissa ja muissa digitalisaatiohankkeissa tarvittavaa nopeutta, joustavuutta, turvallisuutta ja tehoa. Cloud Pak for Integrationiin on esi-integroitu valmiudet esimerkiksi API-rajapinnan koko elinkaaren hallintaan, tietojenkäsittelyyn ja sen soveltamiseen, viestien ja tapahtumien hallintaan, nopeaan tiedonsiirtoon sekä integraatioiden tietoturvaan.

Integroi sovelluksia, tietoja, pilvipalveluita ja API-rajapintoja →

4. IBM Cloud Pak for Automation

Auttaa ottamaan käyttöön työnkulun ohjaamisen sovelluksia asiakkaan valitsemassa pilvipalvelussa. Yksinkertaiset työkalut yrityskäyttöön ja mahdollisuus tosiaikaiseen suorituskyvyn tarkkailuun. Yritykset voivat siirtää automaationsa ilman sovellusten vaihtamista tai isoa tiedonsiirto-operaatiota. Laajempikin automatisointi onnistuu ilman, että tarvitsee sitoutua yhteen toimittajaan.

Uudista liiketoimintasi prosesseja, päätöksentekoa ja sisältöä→ 

5. IBM Cloud Pak for Multicloud Management

Helpottaa läpinäkyvyyden ylläpitoa, automaatiota ja hallinnoitavuutta useilla hybridi- tai monipilvipalvelualustoilla yhtä aikaa. Tarjoaa tapahtumahallintaa, infrastruktuurin hallintaa, sovellusten hallintaa, klusterihallintaa, reunahallintaa ja integraatiota olemassa olevien työkalujen ja prosessien avulla.

Paranna pilvipalvelun läpinäkyvyyttä, hallintaa ja automaatiota →

Me IBM:llä odotamme innokkaina, että saamme auttaa asiakkaitamme pääsemään seuraavalle digitalisaation tasolle. IBM Cloud Pakit tekevät loikasta helpomman kaikille prosessiin osallistuville.  Toivottavasti saamme sinutkin innostumaan!

Jos haluat lisätietoja Cloud Pakeista, vieraile osoitteessa ibm.com/cloud/paks/. Kuuntele myös juuri julkaistu webinaarimme All for Open, Open for All. – Rescaling open source technology.

 

*Source: Ovum Delivering Business Value through Transitioning from Managing VMs to Orchestrating Containers

Most Popular Articles