Preskoči na glavno vsebino

Novice

IBM uvaja nov razred programske opreme za analitiko za boljše odločanje

IBM je objavil novo programsko opremo za napovedno analitiko, ki samodejno vzpostavlja povezavo in analizira velike količine podatkov (big data) ter tako strankam pomaga vključevati hiperpoznavanje v vsako odločitev. Poleg ustvarjanja vpogledov v notranje podatke v nekaj sekundah programska oprema meri učinek kanalov družabnih omrežij in to informacijo vključi v proces odločanja.

Nova programska oprema pomeni popolnoma novo raven upravljanja procesov odločanja, ki prinaša revolucijo pri tem, kako organizacije pridobivajo, izmenjujejo in se odzivajo na informacije, pridobljene v okviru poslovnih procesov, kot so trženje, obdelava zahtevkov in odkrivanje goljufij. Programska oprema bo pri teh kot tudi drugih podatkovno bogatih področjih, kjer se vsak dan zvrsti od tisoč do pet milijard odločitev, predlagala zaposlenim naslednji najprimernejši korak, kar bo zagotavljalo optimalno interakcijo in najboljši izid.

Podjetja iz vseh panog so vse bolj pod pritiskom, da z manjšimi viri zagotovijo trenutne in ponovljive rezultate, se hitreje odzivajo na povečane zahteve strank in hitreje pridobijo vpoglede v poslovne podatke. Ti pritiski izzivajo podjetja, da izboljšajo svoje procese odločanja ter se nehajo odzivati samo v skladu s politiko organizacije ali občutki posameznikov. Nova programska oprema Analytical Decision Management je del pobude Modrejša analitika (IBM Smarter Analytics), v okviru katere je IBM nedavno predstavil programsko opremo IBM Operational Decision Management. IBM je v zadnjih letih kupil več kot 30 podjetij in tako zgradil sposobnosti na področju analitike in obvladovanja informacij.

Več : http://www-03.ibm.com/press/us/en/pressrelease/38052.wss