הצהרת הפרטיות של יבמ

הצהרת פרטיות זו תקפה החל מ-30 בנובמבר 2021

יצירת קשר


מבוא
הפרטיות שלך היא בעלת חשיבות עליונה עבורנו ביבמ ואנו מחויבים להגן על המידע האישי שלך ולעבד אותו באחריות.

הצהרת פרטיות זו מתארת כיצד יבמ אוספת, משתמשת ומשתפת את המידע שלך. היא חלה על חברת IBM Corporation ועל חברות בת של יבמ, מלבד במקרים בהם חברת הבת מספקת הצהרה משלה בלי להפנות להצהרה של יבמ. 

אנו עשויים לספק מידע נוסף בנוגע לפרטיות מידע באמצעות הודעת פרטיות נוספת. 

מידע אישי שאנו אוספים ומשתמשים בו

סעיף זה מתאר את הסוגים השונים של מידע שאנו אוספים וכיצד אנו משתמשים בו. 

החשבון שלך

 

באפשרותך ליצור חשבון ביבמ על-ידי יצירת זיהוי IBMid. IBMid מספק ליבמ את השם וכתובת הדוא"ל שלך והמדינה או האזור בו אתה נמצא. אנו עשויים לדרוש IBMid עבור שירותים מסוימים, כגון שימוש בשירותי הענן ושירותים מקוונים של יבמ

אנו עשויים גם לאחסן את הפרטים שלך מתוך פרטי ההתקשרות העסקיים (BCI) שסיפקת לנו, או שאספנו מהארגון שלך, השותפים העסקיים או הספקים שלנו.

  • מידע נוסף

    IBMid מזהה אותך באופן ייחודי כאשר אתה ניגש לאתרי האינטרנט שלנו, מגיש בקשה או הזמנה, או משתמש במוצר או שירות. אם אתה מתחבר לאתרי האינטרנט שלנו, אנו עשויים לקשר את המידע שאספנו לחשבון שלך. IBMid משמש גם כדי לספק לך גישה לשירותי הענן ושירותים מקוונים של יבמ ומאפשר לך לנהל את היסטוריית החוזים והחיובים שלך. כתובת הדוא"ל בחשבון IBMid שלך עשויה לשמש ליצירת קשר איתך בנודע לשירותים כלשהם שאתה נרשם אליהם כמינוי.

    פרטי התקשרות עסקיים הם בדרך כלל מידע שזמין על כרטיסי ביקור, כגון שם ופרטי יצירת קשר עסקיים. אנו משתמשים במידע זה כדי ליצור אתך קשר או להודיע לך על עניינים עסקיים. אם נקבל פרטי התקשרות עסקיים מצד שלישי, כגון שותף עסקי או ספק של יבמ, נוודא שהמידע שותף כהלכה.

    בנוסף ייתכן שנשלב את פרטי ההתקשרות העסקיים שלך עם מידע עסקי רלבנטי אחר, כגון מידע בנוגע להשכלה מקצועית שלך, ניסיון בעבודה או מידע אחר הזמין ציבורית, כגון בלוגים הקשורים לעסק, פרסומים, תפקידים בעבודה והסמכות. מידע זה עשוי לשמש להתאמת האינטראקציה שלנו איתך בכל חלק של עסקי יבמ, לדוגמה בתהליך המכירות, כדי לנהל את הקשר איתך וכן עבור קשרים לאחר ביצוע חוזה.

אתרי אינטרנט של יבמ

אתרי האינטרנט שלנו מציעים דרכים לתקשורת איתך אודותינו ואודות המוצרים והשירותים שלנו. המידע שאנו אוספים באתרי אינטרנט משמש כדי לספק לך גישה לאתר האינטרנט, לתפעל את אתר האינטרנט, לשפר את החוויה שלך ולהתאים אישית את האופן שבו מסופק לך מידע. אם אתה מבקר באתרי האינטרנט שלנו בלי להתחבר עם חשבון, אנו עדיין עשויים לאסוף מידע שקשור לביקור שלך באתר.

למידע נוסף על הטכנולוגיות שאנו משתמשים בהן כדי לאסוף מידע בנוגע לאתרי אינטרנט, וכדי להגדיר את ההעדפות שלך, ראה קובצי cookie וטכנולוגיות דומות.

  • מידע נוסף

    אנו אוספים מידע על השימוש שלך באתרי האינטרנט שלנו, כגון:

    • דפי האינטרנט שצפית בהם,
    • משך הזמן שבילית בדפים,
    • כתובת ה-URL של האתר שהפנה אותך לדפים שלנו,
    • מידע גיאוגרפי אודותיך שנגזר מכתובת ה-IP שלך,
    • והיפר-קישורים או פרסומות כלשהן שבחרת.

    אנו משתמשים במידע זה כדי לשפר ולהתאים אישית את החוויה שלך באתרי האינטרנט שלנו, לספק לך תוכן שעשוי לעניין אותך, ליצור תובנות בנוגע לשיווק, ולשפר את אתרי האינטרנט, השירותים וטכנולוגיות קשורות שלנו.

    בנוסף אנו אוספים את המידע שהדפדפן או ההתקן שלך שולחים באופן אוטומטי, כגון:

    • סוג הדפדפן וכתובת ה-IP שלך,
    • מידע על מערכת ההפעלה, סוג ההתקן והגרסה,
    • הגדרות שפה,
    • יומני קריסה של יישומים (crash logs),
    • מידע על זיהוי IBMid (אם מחובר),
    • וסיסמאות.

    אנו משתמשים במידע זה כדי לספק לך גישה לדפי האינטרנט שלנו, לשפר את תצוגת אתר האינטרנט בהתקן ובדפדפן שלך, להתאים את דפי האינטרנט להגדרות ולשפה שלך, ולהתאים תוכן בהתאם לרלבנטיות או לדרישות כלשהן על פי דין במדינה שלך. אנו משתמשים בנוסף במידע זה כדי לעמוד בדרישות אבטחה של המערכת והרשת וכדי לספק תמיכה. למידע נוסף, ראה שירותי תמיכה והגנה עליך ועל יבמ.

    אנו מספקים בנוסף פלטפורמות ופורומים המאפשרים שיתוף מידע מקוון, תמיכה ושיתוף פעולה בין משתמשים רשומים. כל מידע שאתה מגיש בפלטפורמות אלה עשוי להפוך זמין לאחרים באינטרנט, או שאנו עשויים להסיר אותו, כמכוסה בהודעת הפרטיות או בתנאי הפרטיות של הפלטפורמה. איננו אחראים לכל תוכן שאתה הופך לזמין דרך השימוש שלך במוצרים או בשירותים שלנו.

    אנו מכינים דוחות אודות אתרי האינטרנט שלנו כדי להפיק תובנות לגבי נושאים פופולריים וידע כללי לגבי השוק. דוחות אלה עשויים להיות מסופקים לצדדים שלישיים עם פרטים לגבי האופן בו משתמשים ביצעו אינטראקציה או הביעו עניין במוצר או בשירות של צד שלישי שהוצג באתרי האינטרנט שלנו. כל הדוחות מציגים מידע מצטבר ולא ניתן להשתמש בהם כדי לזהות את המבקרים באתרי האינטרנט שלנו.

    איננו מקבלים כל אחריות על התוכן שסופק באתרים או יישומים של צד שלישי או על נוהגי הפרטיות שלהם.

IBM Cloud ושירותים מקוונים

שירותי הענן והשירותים המקוונים שלנו כוללים יישומים מסוג " as-a-service " ויישומים למחשבים שולחניים, יישומים ניידים (או אפליקציות) ושירותים של IBM Learning. אנו אוספים מידע בנוגע לשימוש בשירותים אלה, כגון דפים שצפית בהם או האינטראקציה שלך בדף מסוים, כדי לשפר ולפתח את השירותים שלנו ולהפיק תובנות טכניות ותובנות בנוגע לשוק. אנו עשויים לדרוש IBMid לצורך השימוש בשירותי הענן והשירותים המקוונים שלנו (ראה החשבון שלך).

  • מידע נוסף

    המידע שאנו אוספים על שירותי הענן והשירותים המקוונים שלנו עשוי לכלול:

    • דפים שצפית בהם,
    • ההגדרות שלך בשירות,
    • סוג הדפדפן וכתובת ה-IP שלך,
    • מידע על מערכת ההפעלה, סוג ההתקן והגרסה,
    • יומני קריסה של יישומים (crash logs),
    • מידע על זיהוי IBMid (אם מחובר),
    • וסיסמאות.

    מידע זה נאסף כדי לספק לך גישה, להפעיל את השירות, לתמיכה, כדי להתאים אישית ולשפר את החוויה שלך בשירות, כדי לפתח טכנולוגיות ושירותים אחרים ולהפיק תובנות טכניות ותובנות בנוגע לשוק. למידע נוסף על הטכנולוגיות שאנו משתמשים בהן כדי לאסוף מידע זה, וכדי להגדיר את ההעדפות שלך, ראה קובצי cookie וטכנולוגיות דומות.

    במקרים בהם אנו מספקים מוצרים ושירותים כספק מסוג "עסק לעסק" (B2B), האיסוף והשימוש במידע אישי במהלך השימוש במוצרים או בשירותים שלנו הוא באחריות הלקוח, אלא אם מפורט אחרת. ההסכם שלנו עם לקוחות עשוי גם להתיר לנו לבקש ולאסוף מידע בנוגע למשתמשים מורשים במוצרים או בשירותים שלנו למטרות ניהול חוזים.

    הודעות פרטיות של אפליקציות עשויות לספק פרטים בנוגע למידע שנאסף באפליקציה, כגון מידע איכון (geo-location) או זיהוי המשתמש הייחודי של התקן. זיהויי משתמש ייחודיים משמשים להתחברות לשרתים וכדי לחבר את השימוש בהתקן בין אפליקציות. בהתאם לפונקציות של האפליקציה, תוכל להתאים את הגדרות הפרטיות שלך דרך תפריט ההגדרות או בפרופיל המשתמש שלך.

    IBM Learning מציע שירותי למידה ואוסף מידע על השלמת קורסים כדי שניתן יהיה לספק לך הסמכות, אישורים או מידע נוסף כאשר נדרש.

    איננו מקבלים כל אחריות על התוכן שסופק באתרים או יישומים של צד שלישי או על נוהגי הפרטיות שלהם.

שיווק

אנו משתמשים במידע שאנו אוספים כדי למסור לך הודעות על הצעות, מוצרים ושירותים רלבנטיים. אנו משתמשים במידע זה בנוסף כדי להתאים אישית את החוויה שלך בשימוש בתוכן ובפרסומות שלנו, וכדי לפתח תובנות פנימיות בנוגע לשיווק ולעסקים. כדי להגדיר או לעדכן את העדפות התקשורת השיווקית שלך, בקר ב-IBM Privacy Preference Center. כמו כן תוכל להגיש בקשה לביטול הסכמה (opt-out), או לבחור Unsubscribe (ביטול מינוי) בתחתית של כל דוא"ל שיווקי. כדי לסקור או להגדיר את ההעדפות שלך בנוגע למידע שאנו אוספים לגביך באתרי האינטרנט שלנו, בחר Cookie Preferences (העדפות קובצי cookie) בכותרת התחתונה של אתר האינטרנט.

  • מידע נוסף

    אנו משתמשים בפרטי ההתקשרות שאנו אוספים ישירות ממך, מהארגון שלך או מספקי מידע מצד שלישי כדי למסור לך הודעות על הצעות, מוצרים ושירותים שלנו. כאשר אנו מקבלים מידע לגביך באופן לא ישיר מצדדים שלישיים, אנו מיישמים בדיקות ובקרות כדי לוודא שמידע זה התקבל באופן חוקי על-ידי הצד השלישי ושלצד השלישי יש זכות לספק לנו את המידע לצורך שימוש במאמצי השיווק שלנו.

    אנו עשויים, בכפוף להעדפות שלך, לאסוף מידע לגבי האינטראקציה שלך עם אתרי האינטרנט שלנו, הודעות הדוא"ל שלנו (כגון אם הודעות דוא"ל נפתחו או אם נבחרו קישורים), ותוכן אחר של יבמ, לרבות תוכן באתרים של צד שלישי. למידע נוסף על הטכנולוגיות שאנו משתמשים בהן כדי לאסוף מידע זה, וכדי להגדיר את ההעדפות שלך, ראה קובצי cookie וטכנולוגיות דומות.

    אנו משתמשים במידע זה בנוסף כדי לפתח תובנות פנימיות בנוגע לשיווק ולעסקים. לדוגמה, אנו עשויים:

    • לשלב את המידע שנאסף כדי להבין טוב יותר את תחומי העניין וצרכים עסקיים פוטנציאליים שלך, כגון אירועים של יבמ שאתה משתתף בהם, תוכן שאתה סוקר או אתרי אינטרנט כלשהם שלנו שבהם אתה מבקר.
    • לצבור את המידע שנאסף אודות מבקרים באתרי האינטרנט שלנו למטרות פיתוח ובניית מודלי שיווק עבור קהל המבקרים.
    • למנף תובנות מהמידע שנאסף כדי להתאים אישית תוכן ופרסומות לרוחב אינטראקציות והתקנים מרובים.
    • לעבוד עם שותפי פרסום, כגון מפרסמים ופלטפורמות של מדיה חברתית, כדי לספק פרסומות ממוקדות של יבמ באתרי האינטרנט שלהם, לצבור מידע למטרות ניתוח ולעקוב אחר האינטראקציה עם פרסומות אלה מטעמנו. שותפי פרסום אלה עשויים גם לעקוב אחר האינטראקציות שלך איתנו באתרי האינטרנט שלנו.

קשרים חוזיים

קשר חוזי נוצר איתך כאשר אתה מזמין גרסת ניסיון, או מוצר או שירות מאיתנו. בעוד שאנו מספקים את המוצרים והעסקים שלנו בעיקר לעסקים, אינדיבידואלים עשויים אף הם להתקשר בהסכם איתנו ישירות כלקוחות. אנו עשויים לאסוף מידע הנדרש באופן סביר כדי להתכונן ולהתקשר בהסכם החוזי ולעמוד בו.

  • מידע נוסף

    המידע שנאסף בקשר חוזי עשוי לכלול את פרטי ההתקשרות העסקיים של המבקש, זיהוי IBMid ופרטי ההזמנה. בנוסף עשוי להיאסף מידע הדרוש לצורך משלוח ותשלום, לצורך יישום השירותים, או כדי לספק גישה למוצר או לשירות.

    המידע עשוי להיאסף למטרות שונות, בהתאם לטבע המוצרים או השירותים, לדוגמה לצורך ניהול החוזה ועמידה בתקנות, כדי לספק תמיכה, לצורך שיפור או פיתוח המוצרים והשירותים שלנו, וכדי להפיק תובנות טכניות ותובנות בנוגע לשוק. למידע נוסף, ראה IBM Cloud ושירותים מקוונים.

שירותי תמיכה

כאשר אתה יוצר איתנו קשר כדי לבקש תמיכה, אנו אוספים את פרטי ההתקשרות שלך, תיאור הבעיה ופתרונות אפשריים. אנו מתעדים את המידע המסופק כדי לטפל בבקשת התמיכה, למטרות אדמיניסטרטיביות, כדי לנהל את הקשרים שלנו איתך, לצורך הדרכת צוותים ולמטרות אבטחת איכות.

  • מידע נוסף

    המידע שאנו אוספים עשוי לכלול כל מידע שהועבר במהלך שיחות הטלפון בינינו או סופק במהלך שיחות תמיכה ב"צ'אט חי" באתרי האינטרנט שלנו. אנו עשויים להשתמש במידע זה כדי להודיע לך על מוצרים או שירותים הקשורים לבקשת התמיכה שלך. אלה עשויים לכלול עדכונים או תיקונים למוצר, ואנו עשויים לשלב את המידע שנאסף דרך אינטראקציות אחרות איתך או עם הארגון שלך כדי לספק הצעות רבות ערך יותר בקשר לתמיכה במוצרים, כגון הדרכות זמינות כלשהן בנוגע לבעיה.

    בעוד אנו מטפלים בבקשת התמיכה, אנו עשויים לגשת באופן אקראי ומזדמן למידע שסיפקת או למידע שנמצא במערכת שלך. מידע זה עשוי לכלול מידע לגביך, לגבי עובדים בארגון שלך, לגבי לקוחות או לגבי צדדים רלבנטיים אחרים. התנאים בנוגע לטיפול ולעיבוד של מידע זה מכוסים תחת תנאי השימוש הרלבנטיים או הסכמים אחרים בין הארגון שלך לבין יבמ, כגון תנאי השימוש עבור העברת מידע דיאגנוסטי.

הגנה עליך ועל יבמ

אנו עשויים לאסוף ולהשתמש במידע כדי להגן עליך ועל יבמ מאיומים הקשורים לאבטחת IT וכדי לאבטח את המידע בו אנו מחזיקים מפני גישה לא מורשית, גילוי, שינוי או השמדה. הדבר כולל מידע ממערכות ה-IT לאישור גישה שלנו, כגון מידע התחברות.

  • מידע נוסף

    פתרונות האבטחה שבהם אנו משתמשים כדי להגן על המידע שלך, על התשתית ועל הרשתות שלנו עשויים לאסוף מידע כגון כתובות IP וקובצי יומנים. הדבר דרוש לצורך הפעולה והשימוש בתוכנות אבטחה כדי לאפשר חקירה של תקריות אבטחה פוטנציאליות כלשהן ולהפיק תובנות בנוגע לסיכוני אבטחה.

    אנו עשויים להשתמש בכלים מותאמים במיוחד ובאמצעים טכניים אחרים כדי לאסוף מידע בנקודות גישה אל ובתוך מערכות ורשתות IT כדי לזהות גישה לא מורשית, וירוסים ואינדיקציות לפעילויות זדוניות. המידע שאנו אוספים עשוי לשמש לצורך חקירות כאשר יש חשד לגישה לא מורשית או לתוכנות או פעילויות זדוניות, וכדי להסיר או לבודד קוד או תוכן זדוני.

מיקומים של יבמ

כאשר אתה מבקר במיקום של יבמ, אנו אוספים את שמך או פרטי התקשרות עסקיים שלך (ראה החשבון שלך), ובמקרים מסוימים מידע מתעודת זהות שהנפיק גורם ממשלתי. מידע זה נאסף לצורך ניהול גישה וכדי להגן על האבטחה והבטיחות של המיקומים והעובדים שלנו.

  • מידע נוסף

    המידע שנאסף במיקומים שלנו משמש להנפקת תגי גישה. אנו עשויים לאמת את הזהות של מבקרים כאשר הדבר מותר על פי דין, ועבור כוח אדם של ספק שעובד באתר, אנו עשויים לבקש תג עם תמונה מזהה למטרות זיהוי.

    אנו משתמשים בפיקוח באמצעות מצלמות ובבקרת גישה מסיבות אבטחה ובטיחות של המיקומים, העובדים והנכסים שלנו. מידע נוסף עשוי להיות זמין במיקום של יבמ.

גיוס ועובדים לשעבר

אנו מחפשים כל העת כשרונות חדשים שיצטרפו לארגון שלנו, ואנו אוספים מידע על מועמדים לעבודה או מועמדים פוטנציאליים ממקורות שונים. מועמדים לעבודה מוזמנים לעיין ב-Talent Acquisition Privacy Notice לקבלת מידע נוסף. כאשר עובד עוזב את יבמ, אנו ממשיכים לעבד מידע הקשור אליו למטרות עסקיות, חוזיות, תעסוקתיות, חוקיות או כספיות כלשהן שנותרו, לרבות ניהול פנסיות במידה שהדבר מנוהל על-ידי יבמ.

  • מידע נוסף

    בקשר לגיוס, אנו עשויים לחפש מועמדים פוטנציאליים בעזרת מגייסים ועשויים להשתמש במידע הזמין ציבורית בפלטפורמות של מדיה חברתית כדי לזהות מועמדים פוטנציאליים למשרות ספציפיות.

    כאשר עובד עוזב את יבמ, אנו שומרים מידע בסיסי מהעובד לשעבר בנוגע לתעסוקה שלו ביבמ.

    לאחר שעובד יוצא לגמלאות, אנו מעבדים את המידע בנוגע לעובד למטרות עמידה במחויבויות הפנסיוניות כלפיו. מידע בנוגע לעיבוד של מידע פנסיה, או תוכניות פרישה אחרות, זמין מהארגון המקומי האחראי לפנסיות. במדינות מסוימות, ארגון זה עשוי להיות עצמאי. במקרים מסוימים, גמלאים עדיין עשויים להשתתף ביוזמות או תוכניות שמארגנת יבמ, כגון תוכניות התנדבות ואחריות חברתית. השתתפות כזו היא בהתנדבות, ומידע נוסף מסופק באתרי האינטרנט או בדפי המידע הרלבנטיים עבור יוזמות אלה.

ניהול הפעולות העסקיות שלנו

אנו אוספים ומשתמשים במידע כדי לשפר את הפעולות העסקיות, המערכות והתהליכים שלנו. לדוגמה, אנו עשויים להשתמש במידע כדי לנהל, לתחזק, לערוך ביקורת ולמטב את הפעולות שלנו, כדי להגן על הנכסים והעובדים שלנו, לצורך פיתוח מוצרים ולהגנה על הזכויות שלנו.

  • מידע נוסף

    אנו אוספים מידע על הפעולות העסקיות שלנו כדי לקבל החלטות מושכלות בנוגע לארגון ולעסק וכדי לדווח על ביצועים, ביקורת ומגמות. לדוגמה, אנו משתמשים במידע זה כדי לנתח את העלויות והאיכות של הפעולות שלנו. כאשר אפשרי, דבר זה מתבצע תוך שימוש במידע מצטבר, אך עשוי גם להיעשות שימוש במידע אישי.

    אנו אוספים ומשתמשים במידע מהמערכות העסקיות שלנו, שעשוי לכלול מידע אישי, כדי:

    • להגן או לממש את הזכויות שלנו, לרבות כדי לזהות הונאה או פעילויות פליליות אחרות (לדוגמה על-ידי שימוש במידע במערכות תשלום)
    • לטפל ולפתור מחלוקות
    • להשיב לתלונות ולהגן על יבמ בהליכים משפטיים
    • ולעמוד בדרישות החוק במדינות בהן אנו עושים עסקים

    אנו אוספים מידע מתוך השימוש בתהליכים העסקיים, האתרים, שירותי הענן והשירותים המקוונים, המוצרים או הטכנולוגיות שלנו. מידע זה עשוי לכלול מידע אישי והוא משמש לצורך פיתוח מוצרים ותהליכים. לדוגמה, אנו עשויים להשתמש במידע זה כדי לשפר את היעילות, להפחית עלויות או לשפר שירותים על-ידי פיתוח תהליכים וכלים אוטומטיים, או כדי לפתח או לשפר את הטכנולוגיות ששירותים אלה מבוססים עליהן.

קובצי cookie וטכנולוגיות דומות

כאשר אתה מבקר באתרי האינטרנט, בשירותי הענן ובשירותים המקוונים ובמוצרי התוכנה שלנו, או כאשר אתה צופה בתוכן שלנו באתרים מסוימים של צד שלישי, אנו אוספים מידע בנוגע לחיבור שלך באמצעות טכנולוגיות מעקב מקוון שונות, כגון קובצי cookie, משואות רשת (web beacons), אחסון מקומי או HTML5. מידע שנאסף באמצעות טכנולוגיות אלה עשוי להיות דרוש כדי לתפעל את אתר האינטרנט או השירות, לשפר את הביצועים, לסייע לנו בהבנה כיצד משתמשים בשירותים המקוונים שלנו או להבין את תחומי העניין של המשתמשים שלנו. אנו משתמשים בשותפי פרסום כדי לספק ולסייע בשימוש בטכנולוגיות כאלה באתרים של יבמ ובאתרים אחרים.

  • מידע נוסף

    קובץ cookie הוא רכיב מידע שאתר אינטרנט עשוי לשלוח לדפדפן שלכם, והוא עשוי להיות מאוחסן במחשב שלכם ולשמש לזיהוי המחשב. משואות רשת, לרבות פיקסלים ותגים, הן טכנולוגיות המשמשות למעקב אחר משתמש המבקר בדף אינטרנט של יבמ או אם דף האינטרנט הועתק לאתר אחר. משואות רשת עשויות להיות בשימוש בהודעות דוא"ל או בעלוני חדשות כדי לקבוע אם ההודעות נקראו או הועברו או אם נבחרו קישורים. אובייקטים משותפים מקומיים (Local Shared Objects) יכולים לאחסן מידע תוכן המוצג בדף האינטרנט בו מבקרים והעדפות. אלה עשויים להיות בשימוש כדי לספק מאפיינים מקושרים לרוחב אתרי האינטרנט שלנו או להציג פרסום ממוקד של יבמ באתרים אחרים על בסיס תחומי העניין שלך.

    ניתן להשתמש בקובצי cookie של מהלך עבודה (session) כדי לעקוב אחר ההתקדמות שלך מדף לדף כך שלא תתבקש לספק מידע שכבר סיפקת במהלך העבודה הנוכחי, או מידע הדרוש כדי להשלים טרנסאקציה. קובצי cookie של מהלך עבודה נמחקים כאשר דפדפן האינטרנט נסגר. קובצי cookie מתמידים מאחסנים העדפות משתמש עבור ביקורים חוזרים באתר אינטרנט, לדוגמה שמירת השפה שבחרת והמדינה בה אתה נמצא). קובצי cookie מתמידים מוחקים את המידע השמור בהם בתוך 12 חודשים.

    באפשרותך להשתמש ב-IBM Cookie Manager כדי ללמוד עוד על טכנולוגיות המעקב המקוונות שאנו משתמשים בהן וכדי לסקור או להגדיר את ההעדפות שלך בנוגע למידע שאנו אוספים לגביך באתרי האינטרנט שלנו. IBM Cookie Manager מוצג בחלון הודעה כאשר אתה מבקר בפעם הראשונה בדף אינטרנט, או שניתן לפתוח אותו על-ידי בחירה ב-Cookie Preferences בכותרת התחתונה של אתר האינטרנט. IBM Cookie Manager לא מתייחס לכל הסוגים של טכנולוגיות מעקב (לדוגמה משואות רשת). כאשר אתה משתמש באפליקציות בהתקן נייד, השתמש באפשרויות בהתקן הנייד כדי לנהל הגדרות.

    חסימה, השבתה או דחייה של קובצי cookie של יבמ עלולה לגרום לשירותים שלא לפעול כהלכה, כגון בקשר לעגלת קניות, או לחסום את השימוש באתרי אינטרנט או בשירותי ענן של יבמ הדורשים שתבצע כניסה. השבתת קובצי cookie לא משביתה טכנולוגיות מעקב אחרות, אך היא מונעת מהטכנולוגיות האחרות לגשת לפרטים כלשהם המאוחסנים בקובצי ה- cookie.

    אתרי האינטרנט שלנו מציעים את היכולת להשתמש באפשרויות מדיה חברתית של צד שלישי. אם אתה בוחר להשתמש באפשרויות אלה, אתרי צד שלישי אלה עשויים לתעד מידע אודותיך, כגון כתובת ה-IP שלך, מועד הגישה וכתובות URL של אתר האינטרנט המפנה. אם אתה מחובר לאתרי מדיה חברתית אלה, הם עשויים גם לקשר מידע שנאסף עם מידע הפרופיל שלך. איננו מקבלים כל אחריות על נוהגי הפרטיות של שירותי צד שלישי אלה ואנו ממליצים לך לסקור את מדיניות הפרטיות שלהם לקבלת מידע נוסף.

    למידע על קובצי cookie וכיצד להסיר טכנולוגיות אלה דרך הגדרות הדפדפן, ראה https://www.allaboutcookies.org
     

ילדים

אלא אם צוין אחרת, אתרי האינטרנט, המוצרים והשירותים אינם מיועדים לשימוש ילדים מתחת לגיל 16.

 

שיתוף מידע אישי

אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך באופן פנימי וחיצוני עם ספקים, יועצים או שותפים עסקיים למטרות עסקיות לגיטימיות של יבמ, ורק על בסיס "הצורך לדעת". סעיף זה מתאר כיצד אנו משתפים מידע וכיצד אנו מאפשרים שיתוף זה.

כיצד אנו משתפים מידע אישי

בעת שיתוף מידע אישי, אנו מיישמים בדיקות ובקרות מתאימות כדי לוודא שניתן לשתף את המידע.

 

אם אנו מחליטים למכור, למזג או לבצע ארגון מחדש באופן אחר של העסקים שלנו במדינות מסוימות, טרנסאקציה כזו עשויה לכלול גילוי של מידע אישי מסוים לרוכשים פוטנציאליים או בפועל של העסקים, או איסוף של מידע אישי מאלה שמוכרים עסקים כאמור.

  • מידע נוסף

    באופן פנימי, מידע אישי משותף למטרות העסקיות הלגיטימיות שלנו, כגון ניהול הקשרים שלנו איתך ועם צדדים חיצוניים אחרים, תוכניות לעמידה בתקנות או אבטחת מערכות ורשתות. אנו מבצעים פעולות אלה כדי לשפר את היעילות, לחסוך בהוצאות ולצורך שיתוף פעולה בין החברות הבנות שלנו. הגישה הפנימית שלנו למידע אישי מוגבלת וניתנת רק על בסיס "הצורך לדעת". השיתוף של מידע זה כפוף להסדרים המתאימים בין חברות, המדיניות שלנו ותקני אבטחה.

    באופן חיצוני,

    • העסקים שאנו עושים עם הספקים שלנו עשויים לכלול איסוף, שימוש, ניתוח או סוגים אחרים של עיבוד מידע אישי מטעמנו.
    • המודל העסקי שלנו כולל שיתוף פעולה עם שותפים עסקיים עצמאיים לצורך שיווק, מכירה ואספקה של מוצרים ושירותים של יבמ. במקרים מתאימים, אנו משתפים פרטי התקשרות עסקיים עם שותפים עסקיים נבחרים.
    • אנו עשויים לשתף מידע אישי עם יועצים מקצועיים, לרבות עורכי דין, מבקרים (auditors) וחברות ביטוח כדי לקבל מהם שירותים.
    • אנו עשויים לשתף מידע על קשרים חוזיים עם גורמים אחרים, למשל השותפים העסקיים שלנו, מוסדות פיננסיים, חברות הובלה, רשויות דואר או רשויות ממשלתיות, כגון רשויות המכס שמעורבים במימוש העסקים.

    בנסיבות מסוימות, מידע אישי עשוי להיות כפוף לגילוי לרשויות ממשלתיות בעקבות הליכים שיפוטיים, צו בית משפט או תהליכים על פי דין. אנו עשויים גם לשתף מידע אישי כדי להגן על הזכויות של יבמ או של אחרים כאשר יבמ מאמינה שזכויות כאלה עשויות להיות מושפעות, לדוגמה כדי למנוע הונאה.

תמיכה בהעברות בינלאומיות

המידע שלך עשוי להיות מועבר אל חברות בת של יבמ וצדדים שלישיים ברחבי העולם, או שהם עשויים לגשת אליו. יבמ מצייתת לחוקים הנוגעים להעברת מידע אישי בין מדינות כדי לשמור על המידע שלך מוגן, בכל מקום בו יימצא.

יישמנו אמצעי הגנה שונים, לרבות:

  • סעיפים חוזיים, כגון אלה שאושרו על-ידי הנציבות האירופית (EU Commission) והתקבלו במספר מדינות אחרות. תוכל לבקש עותק של הסעיפים החוזיים הסטנדרטיים של האיחוד האירופי (EU SCCs) על-ידי בחירה באפשרות יצירת קשר בכותרת של דף זה.
  • כללים ארגוניים מחייבים עבור בעלי שליטה במידע [Binding Corporate Rules for Controllers (IBM BCR-C)]. ה-BCR-C שלנו אושרו על-ידי רשויות הגנת המידע האירופיות (European Data Protection Authorities) ועל-ידי משרד נציב המידע בבריטניה (UK Information Commissioner’s Officers). למידע נוסף, ראה IBM Controller Binding Corporate Rules.
  • מערכת כללי הפרטיות חוצי הגבולות של APEC [APEC Cross Border Privacy Rules(CBPR)] שמספקת הגנה על מידע אישי המועבר בין מדינות APEC משתתפות, במידה שהיא מתייחסת למידע מקוון שנאסף דרך ibm.com.

בעוד שלא ניתן עוד להסתמך על מסגרת Privacy Shield של האיחוד האירופי-ארה"ב ושל שוויץ-ארה"ב לצורך העברת מידע אישי, אנו ממשיכים לעמוד בכל ההתחייבויות של מסגרת Privacy Shield של האיחוד האירופי-ארה"ב ושל מסגרת Privacy Shield של שוויץ-ארה"ב. למידע נוסף, ראה:IBM Privacy Shield Privacy Policy ו- US Department of Commerce.

מידע על בעלי שליטה במידע ונציגים

יבמ עושה עסקים דרך חברות הבת שלה ברחבי העולם. חוקי פרטיות במדינות מסוימות קובעים שבעל השליטה במידע (Controller) הוא ישות חוקית [או אישיות טבעית (natural person)] המגדירה את המטרות שלשמן מתבצע עיבוד של מידע אישי וכיצד מידע זה מעובד. צדדים המעורבים בפעולות העיבוד מטעם בעל שליטה במידע עשויים להיות מוגדרים כמעבדי מידע (Processors). ההגדרות והמחויבויות השונות משתנות בהתאם לתחום השיפוט.

כאשר רלבנטי מבחינת חוקי הפרטיות במדינתך, בעל השליטה במידע האישי שלך הוא חברת הבת הראשית של יבמ במדינתך, אלא אם International Business Machines Corporation (IBM Corp.) או חברת בת אחרת של יבמ מזהה עצמה כבעל השליטה במידע למטרות אינטראקציה ספציפית איתך.

ניתן לאתר את פרטי יצירת הקשר עם חברת הבת הראשית שלנו במדינה או באזור על-ידי בחירה במדינה או באזור שלך, ובחירת האפשרות "Contact" בכותרת התחתונה של אתרי ibm.com. ניתן ליצור קשר עם IBM Corp. בכתובת: International Business Machines Corporation, 1, North Castle Drive, Armonk, New York, United States of America.

כאשר IBM Corp. או חברת בת תחת שליטתה נדרשת למנות נציג משפטי, ממונים הנציגים הבאים:

  • האזור הכלכלי האירופי (EEA)

    IBM International Group B.V.,

    Johan Huizingalaan 765,

    1066 VH Amsterdam,

    The Netherlands

  • בריטניה

    IBM United Kingdom Limited,

    PO Box 41, North Harbour,

    Portsmouth,

    Hampshire, PO6 3AU,

    United Kingdom

אבטחת מידע ושמירת מידע

כדי להגן על המידע האישי שלך מפני גישה, שימוש וגילוי לא מורשים, אנו מיישמים אמצעי הגנה פיזיים, אדמיניסטרטיביים וטכניים סבירים. אמצעי הגנה אלה כוללים בקרות גישה מבוססות תפקיד והצפנה כדי לשמור על פרטיות המידע האישי כאשר הוא בתעבורה. בנוסף אנו מחייבים את השותפים העסקיים והספקים שלנו וצדדים שלישיים ליישם אמצעי הגנה נאותים, כגון תנאי חוזה והגבלות גישה, כדי להגן על מידע מפני גישה, שימוש וגילוי לא מורשים. 

אנו שומרים מידע אישי אך ורק למשך הזמן הדרוש למלא את המטרות שלשמן המידע מעובד, או כדי לעמוד בדרישות שמירה רגולטוריות ועל פי דין. דרישות שמירה רגולטוריות ועל פי דין עשויות לכלול שמירה לצורך:

  • מטרות ביקורת וחשבונאות,
  • עמידה בתנאי החזקה סטטוטוריים,
  • טיפול במחלוקות,
  • ולצורך ביסוס ומימוש של תביעות משפטיות או הגנה מפניהן במדינות בהן אנו עושים עסקים. 

אנו שומרים מידע על קשרים חוזיים למטרות אדמיניסטרטיביות, דרישות החזקה רגולטוריות ועל פי דין, הגנה על זכויותיה של יבמ וניהול הקשרים של יבמ איתך. המידע שמסופק בהודעת פרטיות נוספת ספציפית עשוי לספק מידע מפורט יותר על מונחי ההחזקה הישימים.

כאשר אין עוד צורך במידע אישי, אנו מיישמים תהליכים לצורך מחיקה לצמיתות של המידע, לדוגמה על-ידי מחיקת קבצים אלקטרוניים וגריסה של רשומות פיזיות.

הזכויות שלך

יש לך זכויות מסוימות בכל הנוגע לטיפול במידע האישי שלך. ניתן להשתמש בטופס יצירת קשר בכותרת של דף זה כדי:

  • לבקש גישה למידע האישי שאנו מחזיקים לגביך, או כדי לעדכן אותו. על פי הדין החל, ייתכן שיהיו לך זכויות נוספות בנוגע למידע האישי שלך.
  • לשאול שאלות הקשורות להצהרת פרטיות זו ולנוהגי הפרטיות. ההודעה שלך תועבר לגורם המתאים בצוות פרטיות המידע של יבמ, לרבות קציני הגנת המידע (Data Protection Officers) האחראיים.
  • להגיש תלונה ליבמ אם אינך מרוצה מהאופן שבו יבמ מעבדת את המידע האישי שלך.

מידע על זכויות נוספות והמקרים בהם הן חלות זמין כאן. הזכויות שלך עשויות להיות כפופות להגבלות וחריגות כתוצאה מהחוקים החלים. לדוגמה, ייתכנו מקרים שבהם לא נוכל לשתף מידע מסוים שאתה מבקש אם גילוי מידע זה משמעו גילוי מידע לגבי אחרים.

ייתכן בנוסף שתהיה לך הזכות להתלונן לרשות המפקחת המוסמכת. פרטי יצירת קשר עם רשויות הגנת המידע באיחוד האירופי זמינים כאן, ועבור בריטניה זמינים כאן. אם תלונות לא נפתרות לשביעות רצונך, באפשרותך גם להשתמש במערכת המשוב והפתרון ( Feedback and Resolution System ) של TRUSTe כאן. TRUSTe הוא ספק צד שלישי של פתרון המחלוקות שלנו, שהוא עצמאי וממוקם בארצות הברית. שירות זה ניתן ללא תשלום.

כדי להגדיר או לעדכן את העדפות התקשורת השיווקית שלך, בקר ב-IBM Privacy Preference Center. כמו כן תוכל להגיש בקשה לביטול הסכמה (opt-out), או לבחור Unsubscribe (ביטול מינוי) בתחתית של כל דוא"ל שיווקי.

בסיס חוקי

בתחומי שיפוט מסוימים, הטיפול לפי חוק במידע אישי כפוף להצדקה, הנקראת לפעמים "בסיס חוקי". הבסיס החוקי שאנו מסתמכים עליו עבור טיפול לפי חוק במידע האישי שלך משתנה בהתאם למטרה ולחוקים הרלבנטיים.

הבסיסים החוקיים השונים שאנו מסתמכים עליהם הם:

  • נחוץ לצורך ביצוע חוזה איתך

    אנו מסתמכים על בסיס חוקי זה כאשר עלינו לעבד מידע אישי מסוים, כגון פרטי ההתקשרות שלך, פרטי תשלום ופרטי משלוח, כדי לבצע את ההתחייבות שלנו או לנהל את הקשר החוזי שלנו איתך.
    דוגמאות:

    • אם אתה מתכוון לרכוש מוצר או שירות, פרטי ההתקשרות העסקיים שלך דרושים לנו כדי לחתום על חוזה איתך או שייתכן שיהיה עליך ליצור זיהוי IBMid (ראה הפרופיל שלך) כדי לגשת באופן מקוון למוצר שנרכש.
    • בעת מימוש חוזה, ייתכן שתזדקק לשירותי תמיכה ולצורך כך יהיה עלינו לאסוף את פרטי ההתקשרות שלך.
    • אנו זקוקים למידע אישי כדי לשקול מועמדים לעבודה או לנהל את זכויות הפנסיה של גמלאים (ראה גיוס ועובדים לשעבר).
  • נחוץ לאינטרסים לגיטימיים של יבמ או של צד שלישי

    אינטרסים לגיטימיים קשורים ליכולת לנהל ולארגן עסקים, לרבות השיווק של ההצעות שלנו, הגנה על האינטרסים החוקיים שלנו, הגנה על סביבת ה-IT שלנו או עמידה בדרישות לקוח.
    דוגמאות:

    • אנו קולטים את השימוש שלך באתרי האינטרנט שלנו ואת האינטראקציה שלך איתם כדי לשפר אותם.
    • אנו מעבדים את זיהוי IBMid שלך (ראה החשבון שלך) כדי לנהל הרשאת גישה לשירותים שלנו.
    • כאשר יש לנו קשר חוזי עם הארגון שבו אתה עובד, יש לנו אינטרס לגיטימי לעבד את המידע האישי שלך המשמש לצורך ניהול החוזה האמור.
    • אנו מעבדים את פרטי ההתקשרות העסקיים שלך (ראה החשבון שלך) בשילוב עם מידע רלבנטי אחר לעסקים כדי להתאים את האינטראקציות שלנו איתך ולקדם את המוצרים והשירותים שלנו. אנו עשויים לעבד את פרטי ההתקשרות שלך יחד עם פרטים של אירוע של יבמ שבו השתתפת כדי לפתח תובנות שיווקיות ועסקיות.
    • אנו מעבדים את המידע האישי של מועמדים לעבודה בהתבסס על האינטרס הלגיטימי שלנו לגייס כשרונות מתאימים (ראה גיוס ועובדים לשעבר).
    • עלינו לשמור על הפונקציונליות של התפעול העסקי הכללי שלנו. למטרות אלה אנו עשויים, לדוגמה, לעבד את פרטי ההתחברות למערכות ה-IT ולרשתות שלנו, או צילומי טלוויזיה במעגל סגור במיקומים של יבמ למטרות אבטחה ובטיחות.

    אנו עשויים גם לעבד מידע אישי כאשר הוא נחוץ כדי להגן על הזכויות שלנו בהליכים משפטיים או מנהליים או בבוררות. מטרות אלה נכללות אף הן תחת הבסיס החוקי של אינטרס לגיטימי במדינות שבהן אינן מהוות בסיס חוקי נפרד.

    אנו מעבדים מידע אישי למטרת הגנה על אשראי, שהיא בסיס חוקי ספציפי תחת החוק בברזיל (LGPD) אך מכוסה גם תחת הבסיס החוקי של אינטרס לגיטימי במדינות אחרות.

  • הסכמה

    העיבוד מבוסס על הסכמתך כאשר אנו מבקשים אותה.
    דוגמה:

    • השימוש האופציונלי בקובצי cookie וטכנולוגיות דומותאו משלוח בדוא"ל של חומרי שיווק.
  • מחויבויות חוקיות

    כאשר עלינו לעבד מידע אישי מסוים בהתבסס על המחויבות החוקית שלנו. דוגמה:

    • ייתכן שנהיה מחויבים לבקש תעודת זהות שהנפיק גורם ממשלתי עבור טרנסאקציות מסוימות כגון טרנסאקציה פיננסית (ראה קשרים חוזיים).

עדכונים להצהרת הפרטיות

אם יש שינוי מהותי להצהרת פרטיות זו, התאריך הקובע משתנה והודעה מפורסמת בדף הצהרת הפרטיות המעודכן למשך 30 יום. בהמשך השימוש באתרי האינטרנט ובשירותים שלנו לאחר ששינוי נכנס לתוקף, הדבר נחשב כאילו המשתמשים קראו והבינו את השינויים.

גרסאות קודמות של הצהרת הפרטיות זמינות כאן.

 

קישורים אחרים

TRUSTe Certified Privacy