PureSystems

Navigering på primær fane

Kontakt os, og kom godt i gang

PureData System

I takt med at de aktuelle udfordringer med big data øges, har kravene til datasystemer aldrig været større. IBM PureData™ System er optimeret med det ene formål at levere dataserviceydelser til vore dages krævende applikationer på en enkel, hurtig og besparende måde.


PureData System til Hadoop

Det nye IBM PureData System til Hadoop forenkler den komplekse implementering af store datamængder i virksomheden. Det sætter skub i Hadoop-analysefunktioner og udvider datawarehousing-systemet med forespørgsler mod et arkiv.

Læs mere (US)  

PureData System for Analytics

IBM PureData™ System for Analytics, som er baseret på Netezza-teknologi, optimerer ydeevnen for komplekse analysefunktioner og gør det muligt at udføre komplekse algoritmer på minutter i stedet for timer.

Læs mere


PureData System for Operational Analytics

Virksomheder har i dag brug for et datawarehousing-system, der kan give et grundlag for beslutningstagning i realtid. IBM PureData™ System for Operational Analytics er optimeret til driftsanalyse og designet til at håndtere over 1000 samtidige driftsforespørgsler.

Læs mere (US)


PureData System for Transactions

IBM PureData System for Transactions er en integreret, driftsklar databaseplatform, der er designet specielt til transaktionsorienterede databelastninger. Det hjælper virksomheder med at mindske kompleksiteten, få hurtigere værdirealisering og færre omkostninger.

Læs mere (US)