Sidens hovedinnhold

IBM og Lenovo

IBM og Lenovo har inngått et historisk samarbeid. Gjennom denne avtalen ønsker vi å sikre nytenkning og innovasjon også i fremtiden. IBMs langsiktige avtale med Lenovo dekker et vidt spekter som gjør det mulig for IBM å fortsette og levere totalløsninger til våre kunder. Lenovo er nå vår foretrukne leverandør av IBM PCer. IBM vil kunne tilby de samme finansierings- og vedlikeholdsavtalene for PC-løsningene som tidligere.

Denne alliansen er i overensstemmelse med IBMs strategi om å være verdens ledende leverandør av teknologiske løsninger og transformasjonløsninger til enkeltpersoner, større virksomheter og til små og mellomstore kunder, innen alle bransjer og i alle land over hele verden.

Lenovo vinner terreng i PC-markedet

Lenovo er ledende i verdens hurtigst voksende marked. Deres anskaffelse av IBMs PC-divisjon vil gjøre dem til verdens tredje største PC-leverandør. Våre gamle kollegaer og medarbeiderne bak ThinkPad-PCene og ThinkCentre-arbeidsstasjonene -- de prisbelønte utviklerne og ingeniørene, produksjonsteamene, selgerne, Business Partnerne er nå en del av Lenovos arbeidsstyrke.

Salget flytter vår PC-divisjon fra IBMs egen produktportefølje og inngår nå i stedet som et nøkkelelement i IBMs alliansenettverk. Det åpner for nye muligheter og markeder slik at du som kunde kan nyte godt av et utvidet og bedre tilbud. Lenovo deler våre synspunkter rundt innovasjon, kvalitet og service. Våre strategier er klare og sammenfallende. Sammen utgjør vi en samarbeidsallianse som din bedrift vil dra fordel av.


*Linker merket med stjerne (*) tar deg til Lenovos nettsider.

Ressurser

Før du besøker Lenovos nettsted så kan du lese IBMs Bruksbetingelser.

Innholdsnavigering