Til hovedindhold

IBM and Lenovo

IBM har indgået en historisk alliance med Lenovo. Den nye alliance giver IBM mulighed for fortsat at levere totalløsninger til vores kunder. Fremover er Lenovo vores foretrukne leverandør af pc’er, og IBM vil fortsat levere finansierings- og vedligeholdelsesservice til pc-løsningerne.

Alliancen er i overensstemmelse med IBM's strategi om at være førende på verdensplan inden for levering af teknologi og udviklingsløsninger til dig og vores mindre, mellemstore og store erhvervskunder, i alle brancher verden over.

Førende på markedet

Lenovo er førende på verdens hurtigst voksende marked – Kina. Lenovos køb af IBM’s pc-forretning gør dem til den tredjestørste leverendør af pc’er i verden. Alliancen betyder, at folkene bag de bærbare ThinkPad-computere og stationære ThinkCentre-computere, dvs. ingeniører, produktionsteam, sælgere og Business Partnere, nu blevet en del af Lenovo-teamet.

Salget af vores pc-forretning betyder, at Lenovo nu er en central del af IBM’s alliancenetværk. Det styrker IBM’s bredde og kapacitet, idet vi sammen med Lenovo i endnu højere grad vil være i stand til at imødekomme netop din virksomheds behov. Lenovo deler vores passion for innovation, kvalitet og service. IBM’s strategi er klar og tydelig – det er Lenovos også. Sammen udgør vi et stærkt team, som kan hjælpe med at gøre din virksomhed endnu mere konkurrencedygtig.


*Links markeret med en stjerne (*) vil føre dig til Lenovo's websted.

Ressourcer

Før du besøger Lenovo's websted, læs ibm.com's Vilkår for brug.

Indholdsnavigering