Påskynda din tillväxt

Ta din strategi från koncept
till implementation

Accelerera din verksamhet

Skräddarsy din finansieringsplan

Eftersom ditt företag är unikt
precis som du

Utforska finansieringslösningar

Skaffa en strategisk partner

Dra nytta av mer än 30 års
finansiell erfarenhet

Upptäck vår expertis

IBM Global Financing


Vissa finansinstitut finansierar köp. Vi finansierar möjligheter.

Du vill optimera tillväxten genom att balansera prioriteringar på ett sätt som främjar innovation och ger dig ett försprång på konkurrenterna. Men du står inför utmaningen med varierade kostnader, som är ett problem i alla verksamheter. Det här problemet går dock att undvika för IT.

Vi har ett bättre sätt att hjälpa dig hantera kassaflödet. IBM Global Financing levererar finansieringstjänster i toppklass, som hjälper dig få snabbare avkastning på teknik och uppnå nästa stora mål. Fördelarna IBM Global Financing erbjuder kan bidra till en 2-3 gånger högre internränta, och korta ned payback-tiden med 5-20 procent jämfört med förskottsbetalningar, enligt en analys utförd av Cabot Partners1.

Det kostar mycket att vänta. Vi kan hjälpa dig finansiera dina möjligheter idag!

Fallstudie: Finansiering av mobila lösningar för Air Canada

Underhållningen lyfter med finansiering av mobila lösningar

Flygbolagets 1 440 surfplattor var mindre än ett år gamla men hade inte tillräckligt med lagringskapacitet för det nya underhållningssystemet i flygplanen.

IBM Global Financing gick in. Vi köpte först deras årsgamla surfplattor och besparade flygbolaget en stor omedelbar förlust. Vi finansierade sedan 1 500+ splitternya surfplattor med ett treårigt leasingavtal. Flygbolaget förbättrade passagerarupplevelsen och har möjlighet att uppgradera sitt system i framtiden.

Läs hela Air Canada Rouge-fallstudien

0 %
ökning i lagringsutrymme för underhållningen under flygningar