Adaptaţi planul de finanţare

Pentru că afacerea dumneavoastră este unică,
la fel ca dumneavoastră

Exploraţi soluţiile financiare (UK)

Beneficiaţi de un partener strategic

Beneficiaţi de peste 30 de ani de
experienţă financiară

Descoperiţi experienţa noastră (UK)

Utilizaţi instrumentul nostru online pentru a vă estima plăţile lunare

 

Calculator online

IBM Global Financing


Unele instituţii finanţează cumpărături. Noi finanţăm oportunităţi.

Doriţi să vă optimizaţi creşterea, asigurând echilibrul între priorităţile companiei dumneavoastră, pentru a susţine inovarea şi a vă depăşi concurenţii. Însă, la fel ca toate companiile, vă confruntaţi cu problema cheltuielilor variabile. IT-ul nu trebuie să aparţină acestei categorii.

Noi avem o modalitate mai bună pentru a vă ajuta să gestionaţi cash-flow-ul. IBM Global Financing asigură excelenţa în domeniul serviciilor financiare, accelerând valorificarea tehnologiei şi ajutându-vă să obţineţi cea mai bună opţiune posibilă. Conform unei analize realizate de Cabot Partners, soluţiile IBM Global Financing pot contribui la creşterea de 2-3 ori a ratei interne a rentabilităţii (IRR - Internal Rate of Return) şi micșorează cu 5-20% perioada de amortizare a investiţiei, comparativ cu plăţile în avans1.

Timpul costa bani. Nu mai aşteptaţi, de astăzi, vă putem ajuta să vă finanţaţi oportunităţile!

Studiu de caz: Finanţarea dispozitivelor mobile pentru Air Canada

Divertismentul ia avânt cu ajutorul finanţării dispozitivelor mobile

Cele 1.440 de tablete ale companiei aeriene aveau o vechime mai mică de un an, dar nu aveau suficientă capacitate de stocare pentru noul sistem de divertisment în timpul zborului.

IBM Global Financing a rezolvat problema. Mai întâi, am cumpărat tabletele cu vechime de un an, reducând semnificativ pierderile iniţiale ale companiei aeriene. Apoi am finanţat achiziţia a peste 1.500 de tablete noi, cu leasing pe o perioadă de trei ani. Compania aeriană a îmbunătăţit experienţa pasagerilor în timpul zborului şi are posibilitatea ca, în viitor, să realizeze un upgrade al sistemului.

Citiţi întregul studiu de caz Air Canada Rouge (US)

0%
creştere a spaţiului de stocare pentru divertisment în timpul zborului