Skrojite vaš financijski plan

Zato što je vaše poslovanje individualno
kako jeste

Proučite rješenja financiranja (UK)

Steknite strateškog partnera

Prednosti 30 i više godina iskustva
iskustvo u financiranju

Otkrijte naša znanja (UK)

Izračuni za financiranje so dostupni

 

IBM Global Financing Online kalkulator

IBM Global Financing


Neke institucije financiraju kupovine. Mi financiramo mogućnosti.

Želite optimizirati rast usklađivanjem vaših poslovnih prioriteta zbog inovacija i nadjačavanja konkurenata. Međutim, to zahtijeva različite troškove, kao i u svakom drugom poslovanju. To ne mora biti tako.

Imamo bolji način za upravljanje tokovima novca. IBM Global Financing daje odlične financijske usluge, za brže dobivanje vrijednosti iz tehnologije i postizanje najboljih rezultata. Prema analizi koju su proveli Cabot Partners, IBM Global Financing prednosti mogu donijeti 2-3 puta viši Internal Rate of Return (IRR) i skratiti razdoblje otplate za 5-20 posto u usporedbi s početnim plaćanjima1.

Cijena čekanja je visoka. Mi vam možemo pomoći s financiranjem vaših mogućnosti već danas!

Studija slučaja: Financiranje mobilnog za Air Canada

Zabava u zrakoplovima financiranjem mobilnog

1.440 tableta zrakoplovne tvrtke nisu bili stari niti godinu dana, a već su imali nedovoljan kapacitet pohranjivanja za sustav zabave na letovima.

IBM Global Financing se tada uključio. Najprije smo od njih otkupili te jednogodišnje tablete i spriječili značajne gubitke za zrakoplovnu kompaniju. Zatim smo financirali više od 1.500 potpuno novih tableta za trogodišnji najam. Zrakoplovni prijevoznik je poboljšao iskustva putnika na letovima i dobio mogućnost nadogradnje svog sustava u budućnosti.

Pročitajte cijelu Air Canada Rouge studiju slučaja (US)

0%
Povećanje prostora pohranjivanja za zabavu na letovima

Zainteresirani ste za ponudu IBM financiranja ? Hrvatski IBM Global Financing tim sa zadovoljstvom će Vam biti na raspolaganju. Iskoristite također ovaj upitnik da nam proslijedite Vaše mišljenje o ovoj web stranici. Možete nas kontaktirati preko ovog IBM Global Financing HR upitnika.

Direktan kontakt
Nina Gomboc
Telefon: +386 40 456 748
e-mail: nina.gomboc@si.ibm.com