Tilpas din finansieringsplan

Fordi virksomheden er lige så individuel,
som du er

Finansieringsløsninger (UK)

Få en strategisk partner

Udnyt mere end 30 års indgående
finansiel erfaring

Vores ekspertise (UK)

IBM Global Financing


Nogle finansierer indkøb. Vi finansierer muligheder.

For at lægge afstand til konkurrenterne har du brug for at optimere væksten og få styr på virksomhedens forretningsmæssige prioriteter. Måske er du udfordret af svingende udgifter, men sådan behøver det ikke at være.

Vi kan hjælpe dig med at styre virksomhedens likviditet. IBM Global Financing tilbyder en bred vifte af finansielle serviceydelser, som hjælper dig med at få mere ud af virksomhedens teknologi. Ifølge en analyse fra Cabot Partners1 kan IBM Global Financing bidrage til at jeres kapital forrentes 2-3 gange højere, samtidig med at tilbagebetalingsperioden forkortes med 5-20 procent, sammenlignet med at betale hele beløbet med det samme.1.

Det kan være dyrt at vente. Vi kan hjælpe dig med at finansiere dine muligheder i dag!

Kundehistorie: Finansiering af mobile løsninger til Air Canada

Underholdningen når nye højder med finansiering af mobile løsninger

Luftfartsselskabets 1.440 tablets var ikke engang et år gamle, men deres lagerkapacitet var ikke tilstrækkelig til det nye in-flight-underholdningssystem.

IBM Global Financing trådte til. Vi begyndte med at købe deres et år gamle tablets og sparede derved luftfartsselskabet for betydelige starttab. Derefter finansierede vi mere end 1.500 fabriksnye tablets med en leasingperiode på tre år. Selskabet kunne give deres in-flight-passagerer en meget bedre oplevelse og havde endda mulighed for at opgradere systemet fremover.

Læs hele kundehistorien om Air Canada Rouge (US)

0 %
forøgelse af lagerpladsen til in-flight-underholdning