Generic

Technologie in actie op Think Summit 2021

Share this post:

 

Corona, de energietransitie en klimaatverandering vragen om business agility… en wel meteen! Organisaties die langzaam uit de startblokken komen bij hun digitale transformatie, worden onherroepelijk ingehaald door concurrenten: bedrijven die wel snel nieuwe, duurzame businessmodellen kunnen realiseren met een remote workforce.

Hoe kunnen organisaties innovaties zoals AI, machine learning en hybrid cloud benutten om hun organisatie wendbaar te maken? Deze vraag staat centraal op de jaarlijkse IBM Think Summit. Dit jaar komen verschillende innovaties in uiteenlopende praktijktoepassingen aan bod. Met niet alleen aandacht voor het duurzame eindresultaat, maar ook voor de praktijk. Zo ligt tijdens Think Summit ook de nadruk op veiligheid, voorspelbaarheid en efficiency door automatisering. Ook dit jaar is het event volledig digitaal te volgen en terug te kijken.

 

Wendbaarheid gevraagd

Tijdens de Think Summit 2021 draait het om business agility. Dit is meer dan ooit de sleutel tot zakelijk succes, met oog voor milieu en maatschappij. Organisaties die in staat zijn om snel, nieuwe technologie in te zetten, kunnen direct inspelen op veranderingen. Ongeacht of de nieuwe situatie nou voortkomt uit klimaatproblemen, energieschaarste, prijsstijgingen of een pandemie. Denk aan nieuwe privacyregelgeving, een plotselinge marktvraag en coronarestricties. Wendbare bedrijven kunnen hun mensen altijd efficiënt aan het werk houden, applicaties ontwikkelen als de markt daarom vraagt en nieuwe technologieën inpassen in bestaande systemen.

 

Internationale sessies terugkijken?

Op 13 en 14 oktober 2021 vonden de internationale sessies van deThink Summit plaats. De eerste dag kwamen diverse mogelijkheden om nieuwe, duurzame businessmodellen te ontwikkelen aan bod. Op dag twee ging het om de technologie daarachter: hoe kunnen bijvoorbeeld AI, machine learning en cloud helpen om een wendbaar, duurzaam businessmodel te realiseren? Geïnteresseerden die deze dag gemist hebben, kunnen alle sessies on-demand terugkijken.

 

Deelnemen aan het lokale event?

Op 3 en 4 november 2021 vindt de Think Summit Nederland plaats. 16 en 17 november is het de beurt aan de Think Summit België. Tijdens deze events kijken we hoe lokale organisaties omgaan met globale uitdagingen. Ofwel, hoe hebben Benelux grootmachten zoals ABN AMRO, Arcadis en KBC specifieke technologie ingezet om zich aan te passen aan de veranderende post-corona wereld? En misschien nog belangrijker: hoe helpt hun nieuwe business agility om toekomstige uitdagingen als gevolg van de energietransitie en klimaatverandering voor te zijn? Aan de hand van keynotes, klantcases en interactieve sessies ontdekken C-level executives hoe technologie hun organisaties wendbaar en sustainable kan maken.

 

Ook uw business wendbaar maken en voorbereiden op een duurzame toekomst?

Schrijf u in voor de Think Summit Nederland > of Think Summit België >

 

More Generic stories

Digitale Sovereiniteit – Welke weg slaat Europa in?

  Vertrouwen opbouwen in de cloud vormt de kern van een nieuwe beweging in Europa die als doelstelling heeft om bedrijven te ondersteunen bij het halen van waarde uit hun data en het doen van technologische innovaties. De enorme schat aan industriële data in Europa is nog groter geworden door de versnelde digitalisering tijdens de […]

Continue reading

Overheidstoegang tot data: alle feiten op een rij

Door Martin Jetter, IBM Chairman of Europe, Middle-East and Africa   Met meer dan 100 jaar engagement in Europa, heeft IBM veel clouddatacenters, onderzoekslaboratoria, innovatie hubs en ‘centers of excellence’ verspreid over Europa. We hebben niet alleen een van de langst bestaande geschiedenis van een technologiebedrijf dat grote klanten in alle sectoren in Europa ondersteunt, […]

Continue reading

De mogelijkheden van predictive maintenance

  Nog gerichter voorspellen wanneer assets onderhouden moeten worden? IBM heeft zijn Enterprise Asset Management-platform Maximo Application Suite (MAS) uitgebreid met functionaliteit om de klant te helpen in hun ´Journey to Predict´. Hoe werkt deze functionaliteit en wat kan je daarmee? Predictive maintenance voorspelt wanneer een asset waarschijnlijk uitvalt en dus wanneer onderhoud nodig is, […]

Continue reading