Hoe rechtshandhaving het maximum uit hun digitale bewijsmateriaal kan halen

Onder de bergen aan gegevens bevinden zich inzichten die een andere kijk op een zaak kunnen geven. Bekijk hoe u cybercriminaliteit kunt bestrijden en snel verdachten kunt identificeren en lokaliseren met audio- en videobewijs. Maak gebruik van een schat aan inzichten uit sociale media en open source intelligence (OSINT) om patronen te ontdekken die nieuwe aanwijzingen kunnen genereren en criminele activiteiten kunnen voorspellen.

Digitaal forensisch onderzoek: vind de verbanden in uw onderzoek

De opiaten-epidemie kost de Amerikaanse samenleving jaarlijks USD 78,5 miljard dollar¹. Deze overtuigende video laat zien hoe een modern digitaal onderzoek, met behulp van artificiële intelligentie, kritische aanwijzingen kan ontdekken in allerlei bronnen van bewijsgegevens.

Lees hoe IBM samenwerkt met de politie om criminaliteit terug te dringen

De politie van Durham dringt gewelddadige misdaad met 39% terug

Bekijk hoe hoe betere informatie de politie van Durham helpt politiemiddelen daar in te zetten waar ze de grootste impact hebben - om zo criminelen voor te blijven en de straten veiliger te maken voor de burgers.

De politie van Miami-Dade brengt de criminaliteitsanalyse terug van dagen tot minuten

Ontdek hoe ze sneller betere beslissingen kunnen nemen door verbanden te leggen tussen verschillende misdrijven en een completer beeld krijgen van een bepaalde situatie, locatie of verdachte.

Politie van Manchester wordt proactief dankzij voorspellend politiewerk

Het terugdringen van de criminaliteit met 28% is nooit een eenvoudige zaak, maar door bij hun digitale onderzoek een beroep te doen op IBM, heeft de politie van Manchester het voor elkaar gekregen — zelfs toen het zich geconfronteerd zag met een opiaatcrisis en personeelsreducties.

Spreken met een overheidsexpert van IBM