Hoppa till huvudinnehållet

Smarter Commerce

Med bättre insyn i relationerna med dina leverantörer och mer insikt om vad dina kunder efterfrågar kan du förutse problem och reagera på nya möjligheter snabbare.

Lösningar för Smarter Commerce – smartare inköp, marknadsföring, försäljning och kundservice


Inköp

Lösningar för hantering och upphandling av varor och material för att leverera produkter och tjänster som möter kundernas efterfrågan. Dessa lösningar är främst för logistik- och inköpsansvariga, partner- och leverantörsintegrering, processförbättring samt inventerings- och lagerhantering.

Marknad

Lösningar för att utveckla, leverera och mäta relevanta och konsekventa budskap över flera kanaler för att uppmuntra efterfrågan. Dessa lösningar är främst för chefer som är ansvariga för webb, sociala medier och mobil marknadsföring, liksom direkt sälljstöd, kundförvärv och marknadsföring.

Försäljning

Lösning för försäljnings- och leveransfasen över flera kanaler med målsättning att öka intäkterna. Dessa lösningar är främst för ansvariga över e-handel, marknadsföring på webb och i sociala medier samt leverans och kundservice.

Kundservice

Lösningar för att hantera kunders behov och service i alla kanaler för att uppmuntra till fler köp och ökad lojalitet. Dessa lösningar är främst för ansvariga för kundservice, kundtjänst eller kundlojalitet.

Strategiskt stöd

IBM erbjuder även konsulttjänster och strategiskt stöd inom Smarter Commerce-området.

 

Vill du veta mer om Smarter Commerce, kontakta:


Tel: +46 70 793 5566