Sidens hovedinnhold

Smarter Analytics

I en smartere verden er det de med de beste analysene som vinner

Bruk Smarter Analytics i bransjen din


Alle bransjer har sine egne, spesielle utfordringer. Produsenter må optimalisere leverandørkjeden. Detaljister må bygge kundelojalitet. Kommunikasjonstjenesteleverandører må minimere kundebehandling. Det oppstår nye utfordringer etter hvert som etablerte markeder utvikler seg, nye markeder oppstår og økonomiske betingelser og lover og forskrifter endrer seg. Smarter Analytics gir tilgang til IBMs eksperter som har omfattende ekspertise i din bransje, bred kompetanse om trender i dagens globale og sammenknyttede marekder, og gode resultater å vise til når det gjelder bruk av analyse for å oppnå enestående resultater.

Bank Forbedre kundeopplevelsen, interne responstider og rådgivningstjenester med dyp og oppdatert innsikt.

Olje og gass Bedre styring av kontakt med tilsynsmyndigheter, bedre utnyttelse av personellet og bedre håndtering av globale relasjoner.

Kommunikasjon Få en tydeligere forståelse av kundeatferd for nye produkt-, tjeneste- og pakkedesign.

Forbrukerprodukter Bruk pålitelig informasjon og forretningsanalyseverktøy for å administrere virksomheten din i en tid med økende kompleksitet.

Elektronikk Øk fokus på administrasjon av produktinformasjonens livssyklus med en aggregert oversikt over virksomhetsinformasjon.

 

Kraft, vann og renovasjon Utnytt informasjon om kunder, nettverk og drift som en strategisk ressurs med forretningsanalyseverktøy.

Offentlig Vær forberedt på endringer og utnytt fordelene ved innsikt til å oppfylle forventninger om tjenester og resultater.

Helse Bruk informasjon og utnytt forretningsanalyse til å forbedre pasientomsorg og strømlinjeforme driften generelt.

Forsikring Bruk informasjon og kundeanalyse til å bli mer konkurransedyktig, tiltrekke nye kunder og fremme lojalitet.

Detaljhandel Transformer måten du plasserer produkter i hyllene på, og rett markedsføring mot kundene for å engasjere dem, ved hjelp av innsikt i virksomheten.