Til hovedindhold

Udnyt styrken i IBM Analytics Solution Centers


Forskning har vist, at de virksomheder, der klarer sig bedst, bruger analyse i hele virksomheden. En undersøgelse foretaget af IBM og MIT Sloan Management Review (US) viser, at virksomheder, som udnytter fordelene ved analyser, med 2,2 gange større sandsynlighed vil udkonkurrere deres konkurrenter. Selv om virksomhedsledere og organisationer bestræber sig på at udnytte fordelene ved analyse, mangler mange en klar strategi – eller de ved ganske enkelt ikke, hvor de skal begynde.

Et globalt netværk af Solution Centers
IBM har i den forbindelse udviklet et globalt netværk bestående af otte Analytics Solution Centers, som er placeret i Nordamerika, Europa og Asien.Livedemonstrationer og praktiske workshops
Kunder rundt om i verden kan mødes i centrene, høre om den sidste nye udvikling og samarbejde med analyseeksperter fra IBM. Centrene giver hurtig og nem adgang til en bred vifte af avancerede analyseløsninger, ressourcer og IBM eksperter. De demonstrerer live, hvordan Smarter Analytics løsninger og teknologiske muligheder kan løse din virksomheds største forretningsmæssige udfordringer. De tilbyder også praktiske workshops, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang med at bruge analyse til at forbedre forretningsresultaterne.

For spørgsmål og personlig rådgivning:

  • Mads Lykkeholm Klausen

    Country Manager, Business Analytics
  • Jens Toft Olesen

    Country Manager, Information Management

IBM Insight 2014

 Insight2014

IBM Insight2014 konferende - Grib øjeblikket og få mest ud af din data i realtid

Tilmeld dig IBM’s internationale konference Insight 2014. Her kan du få indsigt i, hvilke innovative strategier og best practices, der kan hjælpe dig med at udnytte værdien af din data i realtid, samt netværke med mere end 13.000 andre ligestillede ledere.

Læs mere her

Registrer dig nu

Oplev innovation

Få adgang til Smarter Analytics Faktabank