Til hovedindhold

Opnå bedre resultater i branchen

De virksomheder, som oplever den største virkning af analyser, anvender dem i alle aspekter af deres forretning. De integrerer databaseret viden i alle processer – fra scenarier, der håndterer risici, til algoritmer, der behandler ordrer, som kommer ind via nye digitale kanaler – og de sætter deres medarbejdere i stand til at handle beslutsomt og med overbevisning ved interaktionen med kunderne. Når analyser anvendes i hele virksomheden, kan den:

IBM's holistiske tilgang til analyser, kaldet Smarter Analytics, omfatter en bred vifte af teknologier og serviceydelser, der kan hjælpe virksomheder inden for alle brancher med at se resultater. Læs mere, og find ud af, hvordan virksomheder inden for det finansielle område, sundhedsvæsenet og detailhandlen allerede i dag opnår bedre resultater.


 

Brug af Smarter Analytics inden for bank- og forsikringsområdet


Banker og forsikringsselskaber bliver oversvømmet af store mængder data, som ligger i finansielle og driftsmæssige systemer på hovedkontoret og i lokalafdelingerne. Med Smarter Analytics kan disse institutioner få et omfattende overblik over erstatningskrav og applikationer, kundeservice, arbejdsstyrken og det generelle resultat. Risici, svindel og overholdelse af krav og bestemmelser kan håndteres for hele virksomheden. En større viden om kunderne giver mulighed for at opbygge loyalitet ved at tilbyde de rigtige produkter og serviceydelser.


MoneyGram International, en førende, global pengeoverførselsvirksomhed, bruger en kraftfuld algoritmebaseret softwareplatform til at hjælpe lederne med at få en bedre forståelse for, hvem der bruger virksomhedens ydelser. Denne viden har hjulpet dem med at forhindre ulovlige transaktioner til en værdi af 37,7 millioner dollar, med at sænke omfanget af klager fra kunder over svigagtige transaktioner med 72 procent og med hurtigt at håndtere lovgivningsmæssige krav.Westfield Insurance optrappede ved brug af analyser. Forsikringsselskabet samarbejdede med IBM om ikke kun at opdatere selskabets Business Intelligence teknologier, men også om at implementere styringsprocesser, som trænede medarbejderne i at bruge informationer strategisk. Selskabet kan nu udvælge og håndtere risici overbevisende og markedsføre og sælge sine produkter på en mere effektiv måde.
Primerica bruger IBM Cognos BI-platformen til at forbedre deres “Primerica Online”-portal, som giver mulighed for virkelig at gå i dybden med store mængder centrale forretningsinformationer. Forsikringsagenter kan interagere dynamisk med informationerne og få en viden, det ellers ville have været for tidskrævende og have krævet for meget arbejde at få - eller have været helt umuligt – inden portalen blev forbedret. 


 

Brug af Smarter Analytics inden for sundhedssektoren


I sundhedssektoren bruger organisationer analyser til at undersøge de massive mængder patientdata og til at få en bedre forståelse for forbindelsen mellem forskellige symptomer, sygdomme og behandlinger. De kan rent faktisk forudsige resultater ved at sammenholde og analysere informationer, f.eks. patientdemografi, oplysninger om diagnose og kliniske data, som kan hjælpe med at identificere og udvikle mere effektive behandlinger og føre til en mere skræddersyet behandling. Analyser kan også anvendes i sundhedsvæsenet til at gøre driften mere effektiv og forbedre præstationsstyringen.


The University of Ontario Institute of Technology bruger en stream-computing-platform, der er den første af sin art, og som er udviklet til at indsamle og analysere data i realtid fra medicinske monitorer. Hospitalspersonalet får besked om eventuelle sundhedsproblemer, før patienterne udviser kliniske tegn på infektioner eller andre sygdomme.Novartis AG samarbejder med IBM om at udvikle et GMRM-system (Global Master Retention Management), som hjælper virksomheden med at opbevare de data, den skal bruge til forretningsmæssige eller juridiske formål, og skaffe sig af med unødvendige data. Novartis har sænket risikoen for sagsanlæg og for ikke at overholde regler og bestemmelser, samtidig med at virksomheden har øget sin mulighed for at overholde interne revisionsstandarder og efterkomme forespørgsler af juridisk art.Seton Healthcare bruger en IBM løsningtil at minimere antallet af patienter, der bliver genindlagt, efter at de har haft en blodprop i hjertet. Løsningen integrerer forskellige typer data og sætter lægerne i stand til at tilbyde patienterne en bedre behandling under og efter hospitalsopholdet. Ved at fokusere på de patienter, der har størst risiko for at blive genindlagt, opnår Seton Healthcare bedre resultater, samtidig med at de kan holde omkostningerne nede. 


 

Brug af Smarter Analytics i detailhandlen


Inden for detailhandlen ligger nøglen til succes i at forstå kunderne. Med Smarter Analytics kan detailvirksomhederne se skjulte mønstre i kundedata, holde styr på kundernes holdninger, forudse i hvilken retning, markedet bevæger sig, og give kunderne det, de ønsker, når de ønsker det og til den helt rigtige pris. Når virksomhederne anvender analyser både på hovedkontoret og lokalt, kan de gøre driften mere effektiv, informere forsyningskæderne bedre og levere en mere intelligent købsoplevelse.


ConAgra Mills kan drive en konkurrencedygtig handelsvirksomhed som følge af brug af analyser. Økonometriske modeller sætter virksomheden i stand til at optimere produktionen i alle dens fabrikker, hvilket igen forbedrer driftsmarginen. Nu kan virksomheden systematisk forudsige efterspørgslen og mindske prisrisikoen – hvilket tilfører stor værdi og forbedrer virksomhedens status hos kunderne.Onlinevirksomheden wehkamp.nl har udviklet et omfattende program, der er målrettet kundeadfærd. Programmet bruger onlinereklamer, e-mail og produktanbefalinger på nettet til at flette en større relevans ind i kundeoplevelsen, hvilket udvider virksomhedens rækkevidde og opnår imponerende salgstal.
Elie Tahari bruger IBM Cognos software til at skabe en problemfri rapporteringsstruktur, som tilbyder viden i realtid om faktisk salg og lagerbeholdning. Oplysningerne gør det muligt for virksomheden at optimere sine beslutninger om promovering på butiksniveau og dermed sikre, at de mest populære produkter er det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.


For spørgsmål og personlig rådgivning:

  • Mads Lykkeholm Klausen photo

    Mads Lykkeholm Klausen

    Country Manager, Business Analytics

Få adgang til Smarter Analytics Faktabank