Naar hoofdinhoud

Oplossingen voor systemen die in toenemende mate geïnstrumenteerd, onderling verbonden en intelligent zijn.


Belangrijke oplossingen voor de Aankoopfase van de handelscyclus

De aankoopfase: toelevering en inkoop van goederen en materialen voor het leveren van producten en services om aan de vraag van klanten te kunnen voldoen.Deze oplossingen zijn bestemd voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor de disciplines die supply chain management en procurement ondersteunen, vanaf integratie van partner en leverancier en verbetering van processen tot aan beheer van inventaris en magazijnen.


Belangrijke oplossingen voor de Marktfase van de handelscyclus

De marktfase: ontwikkelen, leveren en meten van relevante en consistente berichten via meerdere kanalen, om de vraag te stimuleren. Deze oplossingen zijn voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor marketing via web, sociale media en mobiel, en daarnaast voor stimulering van de vraag, acquisitie en marketingoperations.


Belangrijke oplossingen voor de Verkoopfase van de handelscyclus

De verkoopfase: verkoop en aflevering van producten en services in meerdere kanalen om de omzetgroei te stimuleren. Deze oplossingen zijn voor leidinggevenden in online commerce, marketing via web en sociale media, uitvoering van betelling-tot-aflevering en klantenservice.


Belangrijke oplossingen voor de Servicefase van de handelscyclus

De servicefase: aanpak van de wensen van klanten in alle kanalen om herhaalde aankoop te stimuleren, en de loyaliteit van klanten te verhogen. Deze oplossingen zijn voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor after-sales zorg voor klanten, van klantenservice en -behoud tot operations.


 

Handel in de cloud

Handel in de cloud

Versnel uw transformatie met Smarter Commerce on Cloud

Commerce consulting

Gebruik een strategische benadering op Smarter Commerce met behulp van consultingservices

Lees over de laatste ideeën en inzichten