Naar hoofdinhoud

Aanbevolen praktijkvoorbeeld

SXC Health Solutions bouwt een betrouwbaar platform voor interactie met alle facetten van de supply chain in de farmaceutische industrie.

ING verhoogt de gemiddelde respons op campagnes en verwacht 35 procent per jaar te kunnen besparen op de kosten van direct marketing.

Bekende merken optimaliseren hun online marketing om altijd en overal automatisch hun beste aanbieding te presenteren.

1-800-FLOWERS.COM biedt een innovatieve winkelervaring en past zijn capaciteit aan om pieken tijdens de feestdagen op te vangen.

XO Communications gebruikt analytics om het gedrag van klanten te voorspellen, de klantenretentie te verbeteren en de omzet van abonnementen op peil te houden.

 

Crocs realiseert een fill-rate van bijna 100% op internetbestelling middels het plannen en reserveren van de volledige voorraad per kanaal.

Staples ontwikkelt een reeks baanbrekende diensten op Staples.com en stelt een nieuwe norm voor het leveren van customer value.

David’s Bridal gebruikt een commercieel platform dat zich aanpast aan veranderende en toenemende eisen.

The Irish Dairy Board stroomlijnt zijn real-time supply chain om zijn wereldwijde handelsmarkt van honderden leveranciers en klanten te versterken.

True Value vermindert de variatie in lead-times, verhoogt de fill-rates en verlaagt de gederfde omzet met een betere zichtbaarheid van de supply chain.