Uvjeti korištenja

Sljedeće su uvjeti zakonitog ugovora između vas i IBM-a. Pristupom, pretraživanjem i/ili upotrebom ovih web stranica, vi potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i složili se da će vas ovi uvjeti obvezivati, te da ćete postupati u skladu sa svim primjenjivim zakonima i pravilima, uključujući kontrolne zakone i pravila za izvoz i reizvoz. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, nemojte koristiti ove web stranice.

Ova Web stranica može sadržavati i druge napomene o vlasništvu i autorskim pravima, čiji uvjeti se moraju proučiti i poštivati. Informacije na ovoj Web stranici mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške.

Informacije mogu biti promijenjene bez prethodne obavijesti. IBM može također u bilo koje vrijeme napraviti poboljšanja i/ili promjene na proizvodima i/ili programima opisanim u ovim informacijama, bez prethodne obavijesti.

IBM ne preuzima nikakvu odgovornost u vezi točnosti informacija koje daje IBM i upotreba tih informacija je samo odgovornost primatelja. IBM ne daje nikakva osiguranja da će bilo koji prijavljeni problemi biti riješeni s upotrebom bilo kojih informacija koje IBM daje. Dostavljanjem informacija, IBM ne dodjeljuje nikakve licence za bilo kakva autorska prava, patente ili neka druga prava intelektualnog vlasništva.

IBM ne želi primati povjerljive ili informacije koje se tiču vlasništva, od Vas, preko ove Web stranice. Molimo, imajte na umu da će se bilo koje informacije ili materijal koji se pošalje IBM-u tretirati kao da NISU povjerljive. Slanjem nekih informacija ili materijala IBM-u, vi dajete IBM-u neograničenu i neopozivu licencu za upotrebu, kopiranje, prikaz, izvođenje, mijenjanje, prijenos i distribuciju tih materijala ili informacija, te se također slažete da IBM može slobodno koristiti bilo koje ideje, koncepte, znanja ili tehnike koje ste mu poslali u bilo koju svrhu. Međutim, mi nećemo objaviti vaše ime ili na drugi način publicirati činjenicu da ste nam Vi poslali materijale ili druge informacije, osim ako: (a) dobijemo vašu dozvolu da koristimo vaše ime; ili (b) vas najprije obavijestimo da će materijali ili druge informacije koje ste nam poslali na određeni dio ovih stranica, biti objavljeni ili na neki drugi način biti na njima upotrebljeno zajedno s vašim imenom; ili (c) smo obavezni to učiniti po zakonu. Možete naučiti više o IBM-ovoj praksi privatnosti na Web-u.

Globalna dostupnost

Informacije koje IBM objavljuje na World Wide Webu mogu sadržavati reference ili unakrsne reference na IBM proizvode, programe i usluge koji nisu objavljeni ili dostupni u Vašoj zemlji. Takve reference ne znače da IBM ima namjeru objaviti te proizvode, programe ili usluge u Vašoj zemlji. Posavjetujte se s vašim lokalnim IBM poslovnim partnerom u vezi informacija koje se odnose na proizvode, programe i usluge koji su Vam dostupni.

IBM-ove obaveze u vezi njegovih proizvoda i usluga se ravnaju isključivo s ugovorima pod kojima se oni dobavljaju. Ako od IBM-a dobijete proizvod ili uslugu s ove web stranice, a koja se dostavlja bez ugovora, takav proizvod ili usluga se dostavlja "KAKO-JE" bez ikakvih jamstava, izravnih ili neizravnih, a Vaše korištenje takvog proizvoda ili usluge je na vaš vlastiti rizik.

Poslovni odnosi

IBM ne predstavlja niti na koji način niti jednu drugu Web stranicu do koje možete doći preko ove stranice, uključujući i bilo koje Lenovo Web stranice. Kad pristupite ne-IBM Web stranici, čak i nekoj koja ima IBM-logo, molimo shvatite da to nije zavisno o IBM-u i da IBM nema kontrolu nad sadržajem te Web stranice. Dodatno, veza na ne-IBM Web stranicu ne znači da IBM podržava ili prihvaća ikakvu odgovornost za sadržaj ili upotrebu takve Web stranice. Na vama je da poduzmete mjere predostrožnosti i budete sigurni da sve što izaberete za upotrebu bude bez virusa, crva, trojanskih konja i drugih stvari destruktivne naravi.

IBM NI U KOM SLUČAJU NIJE NIKOMU ODGOVORAN ZA BILO KAKVU IZRAVNU, NEIZRAVNU, POSEBNU ILI POSLJEDIČNU ŠTETU OD UPOTREBE OVE ILI DRUGIH WEB STRANICA, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, GUBITAK DOBITI, PREKID U RADU, GUBITAK PROGRAMA ILI DRUGIH PODATAKA NA VAŠIM SISTEMIMA ZA OBRADU PODATAKA ILI DRUGAČIJE, ČAK I KAD SMO IZRIJEKOM OBAVIJEŠTENI O TAKVIM ŠTETAMA.

SVE INFORMACIJE IBM DOSTAVLJA SAMO NA BAZI "KAKO JE". IBM NE DAJE NIKAKVA JAMSTVA, IZRAVNA ILI POSREDNA, UKLJUČUJUĆI POSREDNA JAMSTVA PROĐE NA TRŽIŠTU I PRIKLADNOSTI ZA NEKU ODREĐENU SVRHU.

IBM može u bilo koje vrijeme promijeniti ove uvjete i ažurirati ove informacije. Upotrebom ovih web stranica, vi se slažete da ćete biti obvezani i s takvim promjenama, pa stoga trebate povremeno posjetiti ovu stranicu da odredite trenutne uvjete koji vas obvezuju.