O planetă mai inteligentă

IBM PureSystems

Expertiză. Pur şi simplu.

Mai multe detalii

Sunaţi-ne 021 405 82 82

E-mail IBM

PureData System

Ca urmare a creşterii cerinţelor privind volumele mari de date, în prezent sarcina centrelor de date este mai covârşitoare ca oricând. IBM PureData™ System este optimizat exclusiv pentru furnizarea serviciilor de date necesare actualelor aplicaţii, cu simplitate, vizeze mari şi costuri reduse.

Noul IBM PureData™ System for Hadoop reduce complexitatea implementării volumelor mari de date în companie. Accelerează analizele Hadoop şi îmbunătăţeşte data warehouse cu o arhivă interogabilă.

IBM PureData™ System for Analytics, motorizat de tehnologia Netezza, optimizează performanţa analizelor complexe şi permite rularea algoritmilor în doar câteva minute, nu în ore întregi.

În prezent, companiile au nevoie de un sistem data warehouse care să le furnizeze informaţiile necesare pentru luarea deciziilor în timp real. IBM PureData™ System for Operational Analytics este optimizat pentru analize operaţionale şi tratarea a peste 1000 de interogări operaţionale concurente.

IBM PureData™ System for Transactions este o platformă de bază de date integrată şi pregătită pentru rulare, proiectată exclusiv pentru încărcările de lucru ce implică date tranzacţionale. Ajută companiile să reducă complexitatea, să accelereze valorificarea şi să micşoreze costurile.