Naše usluge

Globalna stručnost

IBM Training sprovodi obuku u više od 170 zemalja, pri čemu radi sa visokokvalifikovanim poslovnim partnerima kompanije IBM u cilju obezbeđenja napredne i autorizovane obuke.

Vođena putovanja kroz učenje

Posebno vođena putovanja kroz učenje pomoći će vam da dublje razvijete veštine u nekoj od tehnologija IBM-a ili u vrsti posla.

Prepoznavanje

IBM svojim programom dodele znački i sertifikata može da vas usmeri ka tome da vašim klijentima i kolegama postanete neprocenjiv resurs.

Fleksibilno učenje

Naše učenje nudi vam obuku koja vam je potrebna i koja se sastoji od kurseva na vaš zahtev, u željenom formatu.

IBM-ova tehnička obuka

Pridružite se vodećim vrhunskim misliocima i stručnjacima za tehnologiju i poslovanje na više od 30 događaja u svetu.

Otkriće

Niste sigurni odakle da krenete? Krenite na put učenja, razmotrite preporuke za razmišljanje dobijene od lidera i istražite industrijske resurse.

Analytics

Organizacije mogu da transformišu svoje poslovanje sa podacima kao deo kognitivne strategije. IBM Analytics koristi moćne podatke da odgovori na teška pitanja, otkrije šablone, reši probleme i da podrži revolucionarne ideje.

Cloud

Sa IBM-ovim računarskim oblakom klijenti dobijaju najsavremeniji kognitivni okvir sa alatima i podatke od kompanije Watson. Ovo uključuje kognitivne servise ugrađene u naš katalog Bluemix, kao i nove vođene izvore netradicionalnih podataka iz izvora kao što su Twitter i Weather Company.

Commerce

IBM Commerce daje poslovnim liderima vodeća rešenja na tržištu i stručnost koja je suštinska za industriju i područje rada, a u cilju postizanja bolje integrisanog korističkog iskustva kroz ceo trgovinski ciklus.

Mobile

IBM Mobile softver i usluge podstiču mobilnost preduzeća nudeći alate potrebne za povezivanje, obezbeđenje, upravljanje i razvoj mobilnih mreža, infrastrukture i aplikacija.

Security

Sigurnosni proizvodi i usluge mogu integrisati portfelje kako bi se pomoglo u otkrivanju i sprečavanju naprednih pretnji.

Systems

IBM Systems pružaju IT infrastrukturu koja čuva kvalitet usluga i dostupnost u kritičnom okruženju.

Watson

IBM Watson je tehnološka platforma koja koristi obradu prirodnog jezika i mašinsko učenje radi izvlačenja zaključaka iz velikih količina nestrukturiranih podataka. Saznajte više o kognitivnom računarstvu, uključujući i to kako Watson tumači ljudski jezik, donosi odluke i razvija stručnost.