Serviciile noastre

Expertiza mondială

Formarea IBM acoperă peste 170 de țări, lucrând cu parteneri de afaceri IBM cu un înalt grad de calificare pentru furnizarea de formare avansată și autorizată.

Călătorii de învățare ghidată

Călătoriile de învățare special ghidate vă ajută să dezvoltați abilități profunde într-o anumită tehnologie IBM sau într-un anumit loc de muncă IBM.

Recunoașterea

Legitimarea și certificarea IBM vă poate conduce în a deveni o resursă de neprețuit pentru clienții și colegii dumneavoastră.

Învățare flexibilă

Sistemul nostru de învățare vă oferă formarea de care aveți nevoie, punându-vă la dispoziție cursuri la cerere în formatul pe care îl preferați.

Evenimente de formare tehnică IBM

Alăturați-vă personalităților importante și experților în tehnologie și afaceri la peste 30 de evenimente ce au loc în întreaga lume.

Descoperire

Nu sunteți siguri de unde să începeți? Faceți o călătorie de învățare, revizuiți recomandările liderului de opinie și explorați resursele industriei.

Analytics

Organizațiile își pot transforma afacerile cu date ca parte a unei strategii cognitive. IBM Analytics utilizează date puternice pentru a răspunde întrebărilor dificile, modelelor neacoperite, problemelor nerezolvate și pentru sprijinirea ideilor inovatoare.

Cloud

Cu IBM Cloud, clienții obțin cel mai avansat set de instrumente cognitive și de date de la Watson. Acesta include servicii cognitive încorporate în catalogul nostru Bluemix și noi surse de date netradiționale administrate din surse precum Twitter și Weather Company.

Commerce

IBM Commerce oferă liderilor de afaceri soluții lider de piață și o expertiză profundă a industriei și a domeniului pentru o experiență mai integrată pentru clienți la nivelul întregului ciclu de comerț.

Mobile

Software-ul IBM Mobile și serviciile conduc mobilitatea companiei oferind instrumentele necesare pentru a se conecta, a securiza, a administra și a dezvolta rețele mobile, infrastructură și aplicații.

Security

Produsele și serviciile de securitate se pot integra în portofolii pentru a ajuta la detectarea și prevenirea amenințărilor avansate.

Systems

IBM Systems oferă o infrastructură IT care menține calitatea serviciilor și disponibilitatea într-un mediu cu o misiune esențială.

Watson

IBM Watson este o platformă tehnologică care utilizează procesarea limbajului natural și învățarea mecanică pentru a schița idei dintr-o cantitate mare de informții nestructurate. Aflați mai multe despre modelul de gândire computerizată, inclusiv modul în care Watson interpretează limbajul uman, luarea deciziilor și dezvoltarea expertizei.