Onze services

Global expertise

IBM Training strekt zich uit over meer dan 170 landen en werkt met hoog gekwalificeerde IBM Business Partners om een geavanceerde, erkende opleiding te bieden.

Samengestelde opleidingsmogelijkheden

Speciaal samengestelde opleidingsmogelijkheden helpen u bij het verkrijgen van betere vaardigheden in een bepaalde IBM technologie of functie.

Erkenning

Met IBM Badging & Certification kunt u sneller en eenvoudiger een bron van onschatbare waarde worden voor uw klanten en collega's.

Flexible Learning

Onze opleiding biedt u de training die u nodig hebt met on-demand cursussen in het gewenste formaat.

IBM Technical Training Events

Doe mee met een toonaangevende groep ontwikkelaars plus technologie- en business-experts op meer dan 30 events wereldwijd.

Discovery

Weet u niet waar u moet beginnen? Volg een learning-traject, bekijk aanbevolen leiders en ontdek industriële resources.

Analytics

Organisaties kunnen hun business transformeren met data als onderdeel van een cognitieve strategie. IBM Analytics maakt gebruik van krachtige data om moeilijke vragen te beantwoorden, patronen te ontdekken, problemen op te lossen en baanbrekende ideeën te ondersteunen.

Cloud

Met IBM Cloud kunnen klanten gebruik maken van de meest geavanceerde cognitieve en data toolbox van Watson. Deze bevat cognitieve diensten die zijn ingebouwd in onze Bluemix catalogus en nieuwe beheerde bronnen van niet-traditionele data uit resources als Twitter en de Weather Company.

Commerce

IBM Commerce geeft managers toonaangevende oplossingen in de markt en diepgaande industriële expertise en domeinkennis voor een meer geïntegreerde klantervaring over de gehele handelscyclus.

Mobile

IBM Mobile software en services stimuleren mobiliteit door het aanbieden van de tools die nodig zijn voor verbinden, beveiligen, beheren en ontwikkelen van mobiele netwerken, infrastructuren en applicaties.

Security

Beveiligingsproducten en -diensten kunnen portfolio's integreren om te helpen bij het opsporen en voorkomen van geavanceerde bedreigingen.

Systems

IBM Systems bieden een IT-infrastructuur die de quality of service en beschikbaarheid onderhoudt in een missie-kritische omgeving.

Watson

IBM Watson is een technologieplatform dat natuurlijke taalverwerking en machine learning gebruikt om inzichten te verkrijgen uit grote hoeveelheden ongestructureerde data. Kom meer te weten over cognitieve computing, over hoe Watson de menselijke taal interpreteert, beslissingen neemt en deskundigheid ontwikkelt.