Palvelumme

Globaalia asiantuntemusta

IBM Training tarjoaa laadukkaita ja valtuutettuja koulutuspalveluja yli 170:ssä maassa asiantuntevien IBM Business Partner -kumppanien avustuksella.

Tarkasti laaditut opintosuunnitelmat

Opintosuunnitelmamme auttavat sinua kehittämään syvällisiä taitojasi IBM:n tekniikoiden tai työtehtäväsi mukaan.

Osoita osaamisesi

IBM:n merkit ja todistukset auttavat sinua osoittamaan asiakkaille ja kollegoille, että voit tarjota heille korvaamattoman tärkeitä resursseja.

Joustavaa oppimista

Koulutuksemme tarjoaa sinulle juuri tarvitsemiasi tietoja haluamassasi muodossa – silloin kun itse haluat.

IBM:n tekniset koulutustapahtumat

Kuuntele johtavia ajattelijoita, teknologiaguruja ja yritysasiantuntijoita yli 30:ssä tapahtumassa maailmanlaajuisesti.

Löydä uusia ideoita

Etkö tiedä mistä aloittaisit? Tutustu koulutuksiimme, lue asiantuntijoiden suosituksia ja tutki alakohtaisia resursseja.

Analytics

Organisaatiot voivat tehostaa liiketoimintaansa kognitiivisen strategian ja datan avulla. IBM Analytics hyödyntää dataa tehokkaasti ja vastaa haastaviin kysymyksiin, paljastaa toimintamalleja, ratkaisee ongelmia ja tukee uusia ideoita.

Cloud

IBM Cloud tarjoaa asiakkaille Watsonin edistyksellisimmän kognitiivisen dataratkaisun. Se sisältää Bluemix-tuotteisiin integroidut kognitiiviset palvelut ja uusia tietolähteitä, kuten Twitterin ja Weather Companyn.

Commerce

IBM Commerce tarjoaa markkinoiden yritysten johtoryhmille parhaita ratkaisuja ja alan syvällistä osaamista tehokkaammin integroidun asiakaskokemuksen toteuttamiseksi liiketoiminnan kaikilla osa-alueilla.

Mobile

IBM Mobile -ohjelmistot ja -palvelut auttavat yrityksiä toteuttamaan mobiiliratkaisuja – saat kaikki tarvittavat välineet mobiiliverkkojen, -järjestelmien ja -sovellusten yhteyksiä, suojausta, hallintaa ja kehittämistä varten.

Security

Tietoturvatuotteet ja -palvelut tukevat portfolioiden integrointia uusien ja edistyneiden uhkien havaitsemista ja torjumista varten.

Systems

IBM Systems tarjoaa IT-infrastruktuurin, joka ylläpitää palvelujen korkean tason ja käytettävyyden tehtäväkriittisissä olosuhteissa.

Watson

IBM Watson -teknologiaympäristö käyttää luonnollista kielenkäsittelyä ja koneoppimista louhiakseen tietoja suurista määristä rakenteetonta dataa. Lue lisää kognitiivisesta tietojenkäsittelystä sekä Watsonin ihmiskielen tulkinnasta, päätöksenteosta ja osaamisen kehittämisestä.