Vores tjenesteydelser

Global ekspertise

IBM Training når ud til mere end 170 lande og arbejder med højt kvalificerede IBM forretningspartnere på at tilbyde avancerede og autoriserede kurser.

Organiseret kursusforløb

Særligt organiserede kursusforløb hjælper dig med at udvikle mere indgående færdigheder inden for en bestemt IBM teknologi eller arbejdsrolle.

Anerkendelse

IBM Badging & Certification kan sætte skub i dine bestræbelser på at blive en uvurderlig ressource for dine kunder og kolleger.

Fleksible kurser

Vores kurser tilbyder dig den oplæring, du har brug for, med kurser efter behov i dit foretrukne format.

IBM's tekniske undervisningsarrangementer

Med førende tænkere, teknologiguruer og virksomhedseksperter på mere end 30 arrangementer i hele verden.

Opdagelse

Er du i tvivl om, hvilket kursus du skal tage? Tag et kursusforløb, gennemgå tankelederanbefalinger og drag nytte af industriressourcer.

Analytics

Organisationer kan omdanne deres foretagender med data som led i en kognitiv strategi. IBM's analytikere bruger stærke data til at besvare vanskelige spørgsmål, afdække forskellige mønstre og understøtte banebrydende ideer.

Cloud

Med IBM Cloud kan kunderne få de mest avancerede kognitive og dataværktøjer fra Watson. Dette omfatter kognitive tjenesteydelser, som er skabt ud fra vores Bluemix katalog, samt nye organiserede kilder med ikke-traditionelle data fra forummer som f.eks. Twitter og Weather Company.

Commerce

IBM Commerce tilvejebringer markedsførende løsninger og tilbundsgående industri- og domæneekspertise for virksomhedsledere for en mere integreret kundeoplevelse på tværs af hele forretningsforløbet.

Mobile

IBM Mobile software og tjenesteydelser driver mobiliteten af forskellige foretagender ved at tilbyde det nødvendige værktøj til at forbinde, sikre, styre og udvikle mobilnetværk, infrastrukturer og applikationer.

Security

Sikkerhedsprodukter og -tjenesteydelser kan integrere porteføljer for at hjælpe med at påvise og forebygge avancerede trusler.

Systems

IBM Systems leverer en IT-infrastruktur, som bibeholder servicekvaliteten og tilgængeligheden i et hvervsafgørende miljø.

Watson

IBM Watson er en teknologiplatform, som bruger naturlig sprogbehandling og maskinindlæring til at drage nytte af indblik fra store mængder ustruktureret data.