Gasiti raspunsuri la intrebarile dvs:

Ce pot face in cazul in care echipamentul meu este defect?

Cum pot gasi suport tehnic pentru un produs?

Mergeti la Support Portal si selectati produsele dvs. in campul Cautare Produs (in limba engleza).

Ce pot face in cazul in care una dintre masinile care nu este acoperita de contractul de mentenanta necesita service?

Pentru echipamente neacoperite de mentenanta serviciile ce va vor fi facturate reprezinta piese de schimb si munca prestata. Va rugam sa contactati suportul nostru tehnic pentru a deschide un tichet. Daca vi s-a comunicat ca echipamentul dvs. nu are mentenanta, iar dvs. ati dori sa solicitati acest serviciu, va rugam verificati tipul si seria masinii si trimiteti o solicitare online.

Cum pot sa reinnoiesc contractul de servicii de mentenanta?

Va rugam sa trimiteti o solicitare online. Pentru ca suportul nostru sa fie de cea mai buna calitate, va rugam sa includeti in solicitare cat mai multe detalii (numar de contract sau tipul masinii, seria masinii).

Cum pot adauga sau opri un serviciu dintr-un contract de mentenanta sau servicii?

Va rugam trimiteti o solicitare online. Pentru ca suportul nostru sa fie de cea mai buna calitate, va rugam sa includeti in solicitare cat mai multe detalii.

Unde pot verifica daca masina mea este in garantie?

Puteti verifica stadiul garantiei prin cautare online garantie. introducand tipul de produs si numarul de serie.

Cum pot obtine o copie a contractului meu de mentenanta sau o lista a masinilor aflate in mentenanta sau in garantie?

Va rugam trimiteti o solicitare online. Pentru ca suportul nostru sa fie de cea mai buna calitate, va rugam sa includeti in solicitare cat mai multe detalii (numar de contract sau tipul masinii, seria masinii).

Cum pot sa reciclez un produs IBM?

Va rugam sa gasiti aici totul despre reciclarea produselor si echipamentelor electrice si electronice (WEEE) (in limba engleza).

Ce acopera Mentenanta Sofware si care sunt implicatiile in cazul in care nu o reinnoiesc?

Clientii trebuie sa achizitioneze Mentenanta Software (cunoscuta si sub denumirea de Subscriptie si Suport) pentru a putea beneficia de upgrade-uri si/sau versiuni noi, precum si pentru a putea beneficia de suport telefonic.
Clientii care permit subscriptiei curente sa expire trebuie fie sa se relicentieze (ex. cumpararea unui nou software), fie sa plateasca o taxa de reactivare pentru a putea primi upgrade-ul cu noua versiune.
Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Cum pot sa descarc software-ul achizitionat?

Cum pot obtine cheile de utilizare a software-ului pentru masina mea?

Pentru informatii referitoare la cheile de utilizare a licentelor software va rugam contactati Centrul servicii management (in limba engleza).

Care sunt implicatiile in cazul in care nu cumpar mentenanta software o data cu achizitionarea sistemului de licente software sau in cazul in care doresc sa reinnoiesc mentananta software care nu mai este in vigoare?

O "Taxa de reactualizare a serviciului" trebuie achitata pentru a restabili mentenanta atunci cand clientul alege:

Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Cum pot afla mai multe informatii despre produsele software disponibile in Passport Advantage®?

Vizitati site-ul Passport Advantage® pentru (in limba engleza) a afla ce produse sunt disponibile.

Ce pot face in cazul in care am o intrebare referitoare la inventarul unei masini sau la mentenanta, intrebare al carei raspuns nu se regaseste aici?

Va rugam trimiteti o solicitare online. Pentru ca suportul nostru sa fie de cea mai buna calitate, va rugam sa includeti in solicitare cat mai multe detalii.