Gasiti raspunsuri la intrebarile dvs:

Cum pot vizualiza contractele mele?

Informatii despre optiunile dvs. de a vizualiza si utiliza contractele dvs. online sunt disponibile aici.

Cui pot sa ma adresez cu intrebari referitoare la contractele de mentenanta hardware sau sofware si la cotatiile de pret pentru acestea?

Pentru intrebari generale referitoare la metenanta hardware sau software, va rugam sa trimiteti o solicitare online.

Cum pot obtine o copie a contractului meu?

Cum se poate termina contractul meu de licente software?

Regulile de terminare a licentelor software variaza in functie de tipul de software:
Licentele software Passport Advantage® sunt facturabile intr-o singura transa si platite integral in avans, fara a fi necesara solicitarea terminarii. Reinnoirea acestor contracte va fi anulata in mod automat dupa 59 zile, daca urmatoarea plata nu a fost receptionata.

Licentele lunare recurente: Va rugam sa ne consiliati online in legatura cu solicitarile necesare anularii si includeti:

IMPORTANT: TOATE copiile Software-ului trebuie distruse conform procesului de anulare, iar confirmarea distrugerii lor trebuie inclusa in notificare.

Este obligatorie furnizarea unei notificari cu 30 zile inainte, cu exceptia cazului in care masina dvs. instalata a fost scoasa din uz.

Cum poate inceta contractul meu de mentenanta?

Va rugam trimiteti o solicitare online mentionand numarul de contract si detaliile dvs. de contact.

Ce pot face in cazul in care am o intrebare referitoare la un contract, intrebare al carei raspuns nu se regaseste aici?

Va rugam trimiteti o solicitare online. Pentru ca suportul nostru sa fie de cea mai buna calitate, va rugam sa includeti in solicitare cat mai multe detalii.