Οι επιλογές του e-Invoicing βοηθούν στην απλοποίηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας σας με την IBM, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τιμολόγια για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράζετε απο την IBM.


Πως λειτουργεί

Τιμολόγιο σε μορφή PDF με ψηφιακή υπογραφή:

Με την εφαρμογή ePDF θα λαμβάνετε τα τιμολόγια και τα πιστωτικά σημειώματα της ΙΒΜ, ψηφιακά υπογεγραμμένα, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έχει οριστεί απο την εταιρεία σας. Το ePDF αντίγραφο αποτελεί μία ακριβή εικόνα του αντίστοιχου, έντυπου τιμολογίου.

Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το υπάρχον δίκτυο προμηθευτών σας συμπεριλαμβανομένων των Ariba, Tungsten κ.ά.*, η εφαρμογή e-Invoicing της ΙΒΜ ενσωματώνεται με αυτό, διότι χρησιμοποιεί ανοιχτά τεχνολογικά πρότυπα. Επίσης υποστηρίζει διάφορες μορφές μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των cXML, RosettaNet, EDIFACT, EDI X12, PEPPOL UBL, όπως επίσης και πολλαπλούς μηχανισμούς μεταφοράς όπως HTTPS και VAN με ή χωρίς ψηφιακές υπογραφές

*Σημείωση: Τα διαθέσιμα δίκτυα προμηθευτών ποικίλουν ανά χώρα.


Πως θα επωφεληθείτε

Κατά την μετάβαση από την έντυπη παραλαβή τιμολογίων στην ηλεκτρονική:


Πώς να ξεκινήσετε

Είναι πολύ εύκολο να το ξεκινήσετε. Απλά χρησιμοποιήστε μία από τις επιλογές επικοινωνίας και ο ειδικός της ηλεκτρονικής τιμολόγησης θα επικοινωνήσει μαζί σας.