Vind het antwoord op uw vragen:

Wat moet ik doen als mijn material niet meer werkt?

Hoe vind ik technische ondersteuning voor een product?

Ga naar het Support Portal en selecteer uw product in het Product Lookup veld (in het Engels).

Wat moet ik doen als mijn materiaal een herstelling nodig heeft en niet gedekt is door een onderhoudscontract?

Werk dat wordt uitgevoerd op machines zonder onderhoudscontract is factureerbaar voor onderdelen en arbeidsuren. Gelieve contact op te nemen met onze technische dienst om een storing te melden. Als u werd meegedeeld dat uw materiaal niet over een onderhoudscontract beschikt en u dit wenst te onderzoeken, gelieve dan het machine type en serienummer van uw machine te verifiëren en een online aanvraag in te dienen.

Hoe kan ik mijn onderhoudscontract verlengen?

Gelieve een online aanvraag in te dienen. Om u beter te kunnen helpen, gelieve zoveel mogelijk details te vermelden (contractnummer of machine type en serienummer).

Hoe kan ik wijzigingen laten aanbrengen in mijn onderhouds- of dienstencontract?

Gelieve een online aanvraag in te dienen. Om ons toe te laten u beter te helpen, gelieve zoveel mogelijk details te vermelden.

Waar kan ik controleren of mijn machine onder garantie valt?

U kunt de status van uw garantie controleren via online warranty lookup met behulp van het type- en serienummer van uw product.

Hoe kan ik een kopie van mijn onderhoudscontract of een lijst van machines die gedekt zijn door een onderhoudscontract of garantie bekomen?

Gelieve een online aanvraag in te dienen. Om ons toe te laten u beter te helpen, gelieve zoveel mogelijk details te vermelden (contractnummer of machine type en serienummer).

Waar kan ik hulp krijgen omtrent recycleren?

Hier kunt u alle informatie vinden over productrecyclage en afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA) (in het Engels).

Wat dekt mijn Software Maintenance contract and wat zijn de gevolgen als ik het niet verleng?

Klanten moeten een Software Maintenance contract (ook bekend als Subscription and Support) aankopen om recht te hebben op upgrades en/of nieuwe versies of releases, alsook telefonische ondersteuning.
Klanten die hun huidig contract laten verlopen, moeten een nieuwe licentie nemen op hun software (dwz als nieuwe aankoop) of een hervatting betalen zodat ze terug recht hebben op een upgrade naar een nieuwe versie of release.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe download ik mijn aangekochte software?

Hoe bekom ik Licence Keys voor mijn machine?

Gelieve contact op te nemen met ons Key Management Service Center voor informatie omtrent software keys (in het Engels).

Wat zijn de gevolgen als ik mijn Software Maintenance niet gelijk met mijn system aankoop of wanneer ik mijn verlopen licenties wil verlengen?

Er worden hervattingskosten of zogenoemde "After License" kosten aangerekend om uw SW Maintenance Contract te starten of te hervatten in de volgende gevallen:

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe bekom ik meer informatie over de Software producten beschikbaar in Passport Advantage®?

Bezoek de Passport Advantage® website (in het Engels) om te zien welke producten er beschikbaar zijn.

Wat als mijn vraag over inventaris hier niet werd beantwoord?

Gelieve een online aanvraag in te dienen. Om ons toe te laten u beter te helpen, gelieve zoveel mogelijk details te vermelden.