Naše storitve

Globalno strokovno znanje

IBM izobraževanje se izvaja v več kot 170 državah, ob sodelovanju z izjemno usposobljenimi IBM-ovimi poslovnimi partnerji za zagotavljanje naprednega, pooblaščenega usposabljanja.

Organizirana učna potovanja

Posebna organizirana učna potovanja vam pomagajo pri razvijanju spretnosti na področju določene IBM tehnologije ali zaposlitve.

Priznanje

IBM Badging & Certification lahko spodbudi vašo pot tako, da boste postali neprecenljiv vir za stranke in sodelavce.

Prilagodljivo učenje

Naše učenje vam ponuja izobraževanje, ki ga potrebujete, s tečaji na zahtevo v želenem formatu.

Dogodki tehničnega usposabljanja IBM

Pridružite se vodilnim mislecem ter strokovnjakom na področju tehnologije in poslovanja na več kot 30 dogodkih po vsem svetu.

Odkrivanje

Niste prepričani, kje začeti? Udeležite se učnega potovanja, preglejte priporočila voditeljev in raziščite industrijske vire.

Analytics

Organizacije lahko preoblikujejo svoje poslovanje s podatki v okviru kognitivne strategije. IBM Analytics uporablja močne podatke za odgovore na težka vprašanja, odkrivanje vzorcev, reševanje problemov in podpiranje prodornih idej.

Cloud

Z IBM Cloud dobijo stranke najbolj napredno kognitivno in podatkovno zbirko orodij iz Watson. To vključuje kognitivne storitve, vključene v katalog Bluemix in nove ustvarjene vire ne tradicionalnih podatkov iz virov, kot so Twitter in Weather Company.

Commerce

IBM Commerce nudi poslovnim voditeljem na trgu rešitve in temeljito strokovnost na področju industrije in domen za bolj integrirano izkušnjo celotnega cikla poslovanja.

Mobile

Programska oprema in storitve IBM Mobile spodbujajo mobilnost podjetja z zagotavljanjem orodij, ki so potrebna za povezovanje, varnost, upravljanje in razvoj mobilnih omrežij, infrastruktur in aplikacij.

Security

Izdelki in storitve za varnost lahko vključujejo portfelje, ki so v pomoč ob odkrivanju in preprečevanju naprednih groženj.

Systems

IBM Systems zagotavlja informacijsko infrastrukturo, ki ohranja kakovost storitev in razpoložljivosti v kritičnem okolju.

Watson

IBM Watson je tehnološka platforma, ki uporablja naravno obdelavo jezika in strojnega učenja, za pripravo vpogleda v velike količine nestrukturiranih podatkov. Seznanite se s kognitivnim računalništvom, vključno s tem, kako Watson razume človeški jezik, sprejema odločitve in razvija strokovno znanje.