Szolgáltatásaink

Globális szakértelem:

Az IBM Training több mint 170 országba jut el, és magas minősítésű IBM üzleti partnereivel együttműködve fejlett, meghatalmazott képzést kínál.

Válogatott tanulási útvonalak

A különlegesen kiválogatott tanulási útvonalak révén elmélyültebb szakértelmet szerezhet egy-egy IBM-technológia, illetve munkakör terén.

Elismerés

Az IBM Badging & Certification végigkíséri útján, melynek során ügyfelei és munkatársai számára értékes erőforrássá válhat.

Rugalmas tanulás

Az Ön által igényelt képzést kínáljuk: tetszés szerinti formátumban biztosítunk tanfolyamokat kérés alapján.

IBM műszaki képzési események

Csatlakozzon vezető gondolkodókhoz és technológiai és üzleti szakértőkhöz világszerte több mint 30 eseményen.

Felfedezés

Nem biztos benne, hol kezdjen hozzá? Járjon be egy tanulási útvonalat, tekintse át a vezetői ajánlásokat, és fedezze fel az iparági erőforrásokat.

Analytics

A szervezetek az adatokat kognitív stratégiájuk részeként alkalmazva átalakíthatják vállalkozásukat. Az IBM Analytics hatékony adatkezelés révén választ ad a fogós kérdésekre, felfedi a mintákat, megoldja a problémákat és úttörő ötleteket támogat.

Cloud

Az IBM Cloud jóvoltából az ügyfelek a Watson legfejlettebb kognitív és adatkezelési eszközkészletét vehetik igénybe. Ehhez hozzátartoznak a Bluemix katalógusunkba beépített kognitív szolgáltatások, valamint a különböző forrásokból – például a Twittertől és a Weather Companytól – származó nem hagyományos adatok újonnan válogatott forrása.

Commerce

Az IBM Commerce a vállalkozások vezetői számára piacvezető megoldásokat, és mélyreható iparági és területi szakértelmet kínál, melynek révén azok a teljes kereskedelmi ciklus során integráltabb ügyfélélményt biztosíthatnak.

Mobile

Az IBM Mobile szoftverei és szolgáltatásai elősegítik a vállalati mobilitást: ennek érdekében biztosítják a mobilhálózatok, infrastruktúrák és -alkalmazások csatlakoztatásához, biztosításához, kezeléséhez és fejlesztéséhez szükséges eszközöket.

Security

A biztonsági termékek és szolgáltatások képesek portfóliókat integrálni a fejlett fenyegetések észlelésének és megelőzésének elősegítése érdekében.

Systems

Az IBM Systems olyan informatikai infrastruktúrát kínál, amely kritikus környezetben is fenntartja a szolgáltatási minőséget és az rendelkezésre állást.

Watson

Az IBM Watson egy olyan technológiai platform, amely természetes nyelvfeldolgozás és gépi tanulás révén képes nagy mennyiségű, nem strukturált adat alapján meglátásokat kínálni. További információ a kognitív számítástechnikáról, többek között arról, hogy a Watson hogyan értelmezi az emberi nyelvet, hogyan hoz döntéseket, és hogyan fejleszt ki szakértelmet.