Naš usluge

Globalna stručnost

IBM obuka pokriva više od 170 država, surađujući s visokokvalificiranim IBM poslovnim partnerima za pružanje napredne, ovlaštene obuke.

Probrana putovanja za učenje

Posebno probrana putovanja za učenje pomažu vam da razvijete dublje vještine glede predmetne IBM tehnologije ili poslovne uloge.

Prepoznavanje

Značajka IBM Badging & Certification može vam pomoći da postanete neprocjenjivi resurs za svoje stranke i suradnike.

Fleksibilno učenje

Naš program učenja pruža vam potrebnu obuku s tečajevima na zahtjev u vašem preferiranom obliku.

IBM događaji tehničke obuke

Pridružite se vodećim misliocima te tehnološkim i poslovnim stručnjacima na više od 30 događaja širom svijeta.

Otkriće

Niste sigurni gdje početi? Upustite se u putovanje za učenje, pregledajte temeljite preporuke voditelja i istražite resurse u djelatnosti.

Analytics

Organizacije mogu transformirati svoje poslovanje kao dio kognitivne strategije. IBM Analytics se koristi opsežnim podacima za odgovaranje nas teška pitanja, otkrivanje uzoraka, rješavanje problema i podržavanje revolucionarnih ideja.

Cloud

Sa značajkom IBM Cloud korisnici dobivaju najnapredniji kognitivni i podatkovni skup alata iz značajke Watson. To uključuje kognitivne usluge ugrađene u naš katalog Bluemix nove probrane izvore netradicionalnih podataka iz izvora, kao što su Twitter i Weather Company.

Commerce

Značajka IBM Commerce poslovnim liderima pruža najnaprednija rješenja na tržištu i duboku stručnost u djelatnosti i tematici za integriranje korisničko iskustvo širom cijelog gospodarskog ciklusa.

Mobile

Softver i usluge IBM Mobile rješenja su za mobilnost poslovanja i nude alate potrebne za povezivanje, osiguravanje, upravljanje i razvoj mobilnih mreža, infrastruktura i aplikacija.

Security

Sigurnosni proizvodi i usluge mogu integrirati portfelje kako bi pomogli u detektiranju i sprječavanju naprednih prijetnji.

Systems

Značajka IBM Systems pruža IT infrastrukturu koja održava kvalitetu usluge i dostupnost u okruženjima od presudne važnosti za misiju.

Watson

IBM Watson tehnološka je platforma koja se koristi obradom prirodnog jezika i strojnim učenjem za dobivanje uvida iz velike količine nestrukturiranih podataka. Saznajte više o kognitivnom računalstvu, uključujući i o tome kako Watson interpretira ljudski jezik, donosi odluke i razvija stručnost.